GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αυτο-καλάθι της χρονιάς από παίκτη της Κηφισιάς, που χάρισε την πρόκριση στον Άρη - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό που έγινε στο Ζηρίνειο είναι από τα άγραφα. Κηφισιά-Άρης, παίζουν τα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης. Το σκορ είναι 95-93 υπέρ ...


Αυτό που έγινε στο Ζηρίνειο είναι από τα άγραφα.

Κηφισιά-Άρης, παίζουν τα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης. Το σκορ είναι 95-93 υπέρ της Κηφισιάς. Ο Άρης σουτάρει δεύτερη βολή με τον Μακ Νιλ που αστοχεί. Ο Στίγκερς παίρνει ριμπάουντ και μένουν 5 δευτερόλεπτα. Παίρνει τη γραμμή βάσης της άμυνας του για να φθείρει το χρόνο και να τελειώσει ματς. Δίνει πάσα στο 1 δευτερόλεπτο στον Μάρσαλ και εκείνος... σκοράρει στο καλάθι της ομάδας του, ισοφαρίζει 95-95 και στέλνει το ματς στην δεύτερη παράταση.

Πίστεψε ότι είχε τελειώσει το ματς; Ήταν ματιασμένος; Έπαθε βέρτιγκο; Του έκαναν μάγια; Ζαλίστηκε; Ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να του συνέβη.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Football Gangster

Και όλα αυτά στο κλειστό της Κηφισιάς , όπου φέτος έχουν συμβεί μοναδικά πράγματα στην ιστορία του αθλήματος. Τέτοια σκηνή ,όμως, ουδείς θα τη φανταζόταν.

Ο Μάρσαλ, όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί έμοιαζε χαμένος. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν πίστευε στα μάτια του. Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε το σταυρό του.

Σε τούτη τη ζωή τελικά δεν τα έχουμε δει ακόμα όλα...

O αγώνας συνεχίστηκε επεισοδιακός. Αποβλήθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου , υπήρξε τεράστια ένταση και τελικώς ο Άρης επικράτησε 103-108 με τον Άρη να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση