GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟΣ πότε θα λογοδοτήσει για την καταστροφή;

Kyriakos Melas 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 Ο Αλογοσκουφης συνεργάζεται στο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή !! θέμα η πορεία του μεταρρυθμι...

Kyriakos Melas
2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008
Ο Αλογοσκουφης συνεργάζεται στο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή !! θέμα η πορεία του μεταρρυθμιστικού έργου το νέο έτος !!!!!!
Λίγο νωρίτερα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007, προηγήθηκαν πρόωρες, καθώς η θητεία της κυβέρνησης Καραμανλή έληγε κανονικά τον Μάρτιο του 2008. Ο ΠΘ Κ.Καραμανλής ζήτησε στις 17 Αυγούστου 2007 από τον Κάρολο Παπούλια τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, επικαλούμενος ως εθνικό θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία , οικονομία και την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2008. !!!!!!!!!!

Γ. Αλογοσκούφης: ”Η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη” !!!!!
”Όπως γνωρίζετε, το 2008 είναι μια κρίσιμη χρονιά για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος για την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, λόγω και των αβεβαιοτήτων που υπάρχουν στην παγκόσμια οικονομία. Η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη και με τα μέτρα πολιτικής τα οποία εφαρμόζει η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, και με τον Προϋπολογισμό ο οποίος ψηφίστηκε στη Βουλή.
Θα συνεχίσουμε το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα και για την εξυγίανση του ευρύτερου δημόσιου τομέα και για την ανάπτυξη και για την απασχόληση”
Ναι !!! Θα συνεχίσουμε το ( ποιο;) μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα !!!

Μετά 4 μήνες ακολούθησε η έκθεση του ΔΝΤ , που κρύφτηκε για να μην γίνει ο χαμός !! και μετά η καταστροφή της χώρας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση