GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΗΜΕΡΑ! Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το Χίλτον...

Η ΑΔΕΔΥ και η Λαϊκή Ενότητα έχουν εξαγγείλει συγκεντρώσει διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον στην οδό Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας γι...

Η ΑΔΕΔΥ και η Λαϊκή Ενότητα έχουν εξαγγείλει συγκεντρώσει διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον στην οδό Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας για  σήμερα Δευτέρα, για να διαδηλώσουν κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Η ΛΑΕ καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουν «έξω από το χώρο που διαμένουν οι υπάλληλοι του κουαρτέτου των δανειστών και όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ διαπραγματεύεται μαζί τους τον νέο σφαγιασμό συντάξεων και λαϊκών εισοδημάτων, να ακουστεί βροντερά το παλλαϊκό σύνθημα: Είστε ανεπιθύμητοι. Δε θα υπογράψετε τη συμφωνία καταδίκης του λαού, της νεολαίας και της χώρας»

Η ΑΔΕΔΥ καλεί από την πλευρά της σε συγκέντρωση στης 17.00 υπογραμμίζοντας πως «η κινητοποίηση της Δευτέρας, θα είναι η απαρχή της εβδομάδας εναντίωσης της ελληνικής κοινωνίας στην περαιτέρω διάλυση του ιστού της, με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση