GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυο προσφυγόπουλα τραυματίστηκαν σε συμπλοκή σε κέντρο φιλοξενίας στη Δράμα

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ προσφύγων ξέσπασε σε κέντρο φιλοξενίας στη Δράμα, στη Βιομηχανική Περιοχή.  Ένας 36χρονος άνδρας από τη Συρί...


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ προσφύγων ξέσπασε σε κέντρο φιλοξενίας στη Δράμα, στη Βιομηχανική Περιοχή.  Ένας 36χρονος άνδρας από τη Συρία φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι στο θώρακα έναν 25χρονο επίσης από τη Συρία.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν επίσης ένα αγοράκι 2 ετών από τη Συρία και μία 16χρονη Ελληνίδα, η οποία βρισκόταν εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ένα αυτοκίνητο. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι ο 25χρονος, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έφερε μαχαίρι, οπότε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, το μικρό αγοράκι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Ο 36χρονος άνδρας συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Δράμας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση