GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κλάμα μπροστά στον Φραγκίσκο

Μια γυναίκα χριστιανή από τον καταυλισμό στη Μόρια της Λέσβου κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και προσέγγισε τον Πάπα Φραγκίσ...


Μια γυναίκα χριστιανή από τον καταυλισμό στη Μόρια της Λέσβου κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και προσέγγισε τον Πάπα Φραγκίσκο. Κλαίγοντας, έπεσε στα πόδια του και τον παρακαλούσε να βοηθήσει στην απελευθέρωση τόσο της ίδιας όσο και των υπολοίπων.

Εκτός πρωτοκόλλου και «παραβιάζοντας» τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί οι τρεις θρησκευτικοί ηγέτες κατευθύνθηκαν προς τους εκατοντάδες, μετανάστες στην πλειοψηφία τους, συγκεντρωμένους που ζουν υπό περιορισμό στο hotspot της Μόριας.

Πολλοί από αυτούς, με συνθήματα και πανό διεκδικούσαν να συναντηθούν και αυτοί με τους προκαθήμενους των Εκκλησιών, Πάπα Φραγκίσκο και Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερωνύμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση