GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πίτμπουλ κατασπάραξε βρέφος τριών ημερών

Ένα βρέφος τριών ημερών βρήκε φρικτό θάνατο από τον σκύλο που είχε υιοθετήσει η οικογένειά του. Ο δύο ετών Πόλο, που ζυγίζει 45 κιλά,...


Ένα βρέφος τριών ημερών βρήκε φρικτό θάνατο από τον σκύλο που είχε υιοθετήσει η οικογένειά του.

Ο δύο ετών Πόλο, που ζυγίζει 45 κιλά, επιτέθηκε στο τριών ημερών αγοράκι όταν η μητέρα του έβηξε και το ζώο τρόμαξε.

Η οικογένεια έβλεπε τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, στο σπίτι τους στο Mira Mesa, κοντά στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι γονείς κατάφεραν να τραβήξουν τον σκύλο από το μωρό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να το σώσουν αφού εξέπνευσε μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο.

Ο Αρχιφύλακας του Σαν Ντιέγκο, Του Νουέν, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο σκύλος βρίσκεται σε καραντίνα για να εξετασθεί αν έχει μολυνθεί με λύσσα. Ωστόσο, το μέλλον του σκύλου θα το αποφασίσει η οικογένεια και δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα οδηγηθεί σε ευθανασία.

Ο θάνατος του μωρού αντιμετωπίζεται ως "τίποτα περισσότερο από ένα τραγικό ατύχημα", τονίζει ο Του Νουέν, ενώ η αστυνομία αναμένει την επίσημη έκθεση του ιατροδικαστή ως προς την αιτία του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση