GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ! Οι Ελληνίδες προτιμούν να βλέπουν πορνό με λεσβίες...

Η απέχθεια των γυναικών απέναντι στο πορνό είναι μύθος, ή τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία μεγάλης ιστοσελίδας πορνό...


Η απέχθεια των γυναικών απέναντι στο πορνό είναι μύθος, ή τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία μεγάλης ιστοσελίδας πορνό, στην οποία μπαίνουν και Ελληνίδες.

Ποιές τελικά είναι οι προτιμήσεις των γυναικών όταν βλέπουν πορνό; Το πρώτο παγκοσμίως σε επισκεψιμότητα Porhub, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αναζητήσεις και τις προτιμήσεις των γυναικών.

Σύμφωνα με αυτά, το ποσοστό των γυναικών που βλέπουν πορνό είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Από τις 60 εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα, το 24% των χρηστών είναι γυναίκες.

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο χάρτη που δημοσιεύει, το λεσβιακό σεξ είναι πρώτο στην κατάταξη. Ειδικότερα τα λεσβιακά βίντεο σαρώνουν στην Αμερική, στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, την Αυστραλία, αλλά και στην Ελλάδα.


Οι χάρτες και τα νούμερα που δίνει στη δημοσιότητα η Pornhub είναι αποκαλυπτικά για τις προτιμήσεις του αδύναμου φύλου στο πορνό, αλλά και για τις επιμέρους προτιμήσεις ανά γεωγραφική ζώνη. Οι Ελληνίδες λοιπόν, όταν πατούν κατηγορία προτίμησης στο σάιτ, το χέρι τους πάει κατά κανόνα στο λεσβιακό, όπως εξάλλου συμβαίνει και με τις περισσότερες Ευρωπαίες, Αμερικανές και Αυστραλέζες.

Αντιθέτως, οι φίλες Ρωσίδες έχουν μια ξεκάθαρη προτίμηση στο πρωκτικό, όπως και οι γυναίκες στο Περού!

Σε επίπεδο διάρκειας θέασης πορνογραφικού υλικού, οι Ελληνίδες συνηθίζουν να παρακολουθούν κατά μέσο όρο 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, κάτω από τον παγκόσμιο μέσο όρο που είναι 10 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Τα πρωτεία στη διάρκεια τα έχουν μακράν οι Φιλιππινέζες με 14 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, ενώ οι γυναίκες στην Ουκρανία μάλλον πιάνουν γρήγορα το νόημα της... πλοκής, αφού τους αρκούν τα 6 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.

Μαύροι πρωταγωνιστές

Κατά τα λοιπά, κάθε χώρα έχει τις δικές της πορνογραφικές αδυναμίες. Οι Αμερικανίδες αρέσκονται κατά 74% στην κατηγορία Ebony, δηλαδή σε αυτή που παρουσιάζει πορνό με μαύρους πρωταγωνιστές. Οι Καναδές έχουν προτίμηση σε καταστάσεις «50 Αποχρώσεις του Γκρι», αφού «ψηφίζουν» bondage κατά 35%, οι Γαλλίδες κατά 91% προτιμούν πορνό με πρωταγωνιστές μεγάλων ηλικιών, όπως και οι Ιταλίδες (110% πάνω από το μέσο όρο!), ενώ στη Γερμανία οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν σε φετιχιστικού περιεχομένου οπτικό σεξουαλικό υλικό. Οι γυναίκες στη Λατινική Αμερική πάντως επιδεικνύουν μια σαφή προτίμηση στην κατηγορία shemale, στην οποία πρωταγωνιστούν κορίτσια που ωστόσο όταν ξεγυμνώνονται αποδεικνύονται αγόρια. Ενδεικτικά στη Βραζιλία τα ποσοστά Shemale θεάσεων είναι 81% πάνω από τον μέσο όρο, ενώ στην Αργεντινή εκτοξεύεται κατά 233%! Τέλος, στη γειτονική Τουρκία ο μύθος της πρωτοκαθεδρίας του οθωμανικού καταρρέει, αφού η κατηγορία που ελκύει τις γυναίκες εκεί είναι το πορνό με πρωταγωνιστές εφήβους.



Αναλυτικά στην Ευρώπη.



Όσο για τον χρόνο παραμονής, οι Ελληνίδες είναι 15ες και ξοδεύουν περίπου 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα στο Pornhub.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση