GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμμένος για τον Αγγέλου: Σε πολέμησαν οι νταβατζήδες, αλλά έφυγες δικαιωμένος

"Καλό ταξίδι" στον Γιάννη Αγγέλου εύχεται μέσω Τwitter ο Πάνος Καμμένος. "Καλό ταξίδι Γιάννη Αγγέλου. Έφυγες όρθιος, αξιοπ...


"Καλό ταξίδι" στον Γιάννη Αγγέλου εύχεται μέσω Τwitter ο Πάνος Καμμένος.

"Καλό ταξίδι Γιάννη Αγγέλου. Έφυγες όρθιος, αξιοπρεπής, δικαιωμένος. Σε πολέμησαν οι νταβατζήδες και παραφυάδες στη δικαιοσύνη. Συνεχίζουμε... " έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.



1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

    ΕΦΕΡΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;; (!!)

    ΤΟ ΛΕΩ αυτό διότι ο μάρτυρας που ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ως καλός χριστιανός δήλωσε ρητά ότι «δεν έχει καμία σχέση, φιλική ή επαγγελματική, με τους διαδίκους» όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου.
    - Ποιος σας έφερε εδώ; Φίλος, γνωστός; ρώτησε πάλι ο πρόεδρος.

    - Μόνος μου ήρθα, απάντησε ο μάρτυρας.

    - Και πώς ξέρατε ότι σήμερα αυτή την ώρα εκδικάζεται η υπόθεση; ξαναρώτησε ο πρόεδρος.

    - Μα το ξέρει όλη η Ελλάδα, ήταν η απάντηση.

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ σημαίνει ότι αν είναι το ίδιο πρόσωπο (η πηγή μου δηλώνει ότι ΕΙΝΑΙ!), κινδυνεύει να πέσει φωτιά να τον κάψει (αφού ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ότι δεν τον ξέρει τον πρόεδρο Πάνο). Δευτερευόντως, λέω εγώ, έχει υποπέσει στο αδίκημα της ψευδορκίας. Ε, κύριε εισαγγελέα μου;»
    Απ’ό,τι φαίνεται, δεν φτάνει μόνο που ο καμένος Καμμένος πήρε πίσω στη δίκη όλες τις αθλιότητες που είχε εκτοξεύσει ενάντια στον Α. Παπανδρέου, έχει προκύψει μείζον θέμα και με τον μάρτυρα που παρουσιάστηκε για να υπερασπιστεί τον Καμμένο.
    Μείζον θέμα.
    Έγραψε χθες ο Γ. Παπαχρήστος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»: http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4785537
    «ΚΑΙ ΜΙΑ και το έφερε η κουβέντα, αυτός που κατέθεσε ως μάρτυρας του προέδρου Πάνου στη δίκη με τον Αντρίκο Παπανδρέου και ονομάζεται Κυριάκος Τόμπρας του Χρήστου, γεννηθείς το 1963 στην Αθήνα, έναν Κυριάκο Τόμπρα που ο πρόεδρος Πάνος τον έχει οικονομικό σύμβουλο και ένα φεγγάρι και υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού τι τον έχει ακριβώς;

    ΤΟ ΛΕΩ αυτό διότι ο μάρτυρας που ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ως καλός χριστιανός δήλωσε ρητά ότι «δεν έχει καμία σχέση, φιλική ή επαγγελματική, με τους διαδίκους» όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου.
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση