GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρίγκιπας Τζορτζ υποδέχτηκε τους Ομπάμα με τη... ρόμπα του

Ο πρίγκιπας Τζορτζ περίμενε με τη ρόμπα του να γνωρίσει το ζεύγος Ομπάμα, το βράδυ της Παρασκευής στο παλάτι του Κένσινγκτον. Ο μόλις...


Ο πρίγκιπας Τζορτζ περίμενε με τη ρόμπα του να γνωρίσει το ζεύγος Ομπάμα, το βράδυ της Παρασκευής στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο μόλις 2 ετών, πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, με τη δυνατή του χειραψία με τον Αμερικανό πρόεδρο έκανε τα φλας να αστράφτουν και τις φωτογραφίες, που έδωσε το παλάτι στη δημοσιότητα, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η συνάντηση του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ με το πριγκιπικό ζεύγος έγινε στο πλαίσιο του ταξιδιού των Ομπάμα στη Μεγάλη Βρετανία με σκοπό την υποστήριξή του στην παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.

Ήταν επιθυμία της Μισέλ να γνωρίσει από κοντά τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Και λόγω του έκτακτου γεγονότος, οι γονείς του μικρού Τζορτζ του επέτρεψαν να ξενυχτήσει. Φορώντας τη ρόμπα του, τις πιτζάμες και παντόφλες, ο μικρός γνώρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ. H πριγκίπισσα Σαρλότ, φαίνεται ότι κοιμόταν.

Όπως σημειώνουν διεθνή Μέσα, η συνάντηση έγινε στο Drawing Room του παλατιού, αίθουσα η οποία πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την ανακαίνισή της που κόστισε 4,5 εκατομμύρια λίρες.

Ο πρίγκιπας φαίνεται ότι ένιωσε πολύ άνετα δίπλα στους Ομπάμα, αφού αμέσως μόλις τους χαιρέτησε ανέβηκε στο ξύλινο αλογάκι του και άρχισε να παίζει, όσο εκείνοι τον κοιτούσαν.

Στη συνέχεια, ο μικρός πρίγκιπας πήγε στο κρεβάτι του και τα δύο ζευγάρια κάθισαν σε ένα από τα εντυπωσιακά σαλόνια του παλατιού και συζήτησαν για αρκετή ώρα, ενώ όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στις παρακάτω φωτογραφίες, στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρίγκιπας Χάρι.

Σε περίπτωση που αναρωτηθείτε, το φόρεμα της Κέιτ είναι LK Bennett.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση