GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κύπρος τιμά τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Η Βουλή των αντιπροσώπων, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» διοργανώνουν με αφορμή την επέτειο των ...


Η Βουλή των αντιπροσώπων, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» διοργανώνουν με αφορμή την επέτειο των 80 ετών από τον θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Λευκωσία, εκδηλώσεις αφιερωμένες στον μεγάλο πολιτικό, με θέμα «Στρατηγικές επιλογές στην εξωτερική πολιτική του Ελευθερίου Βενιζέλου».
Όπως ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Ίδρυμα Ελ Βενιζέλος στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Ιδρύματος Μακαρίου Γ΄, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 10:30 το πρωί, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν βουλευτές, ο περιφερειάρχης Κρήτης, δήμαρχοι και άλλοι.
Την κήρυξη των εργασιών θα κάνει ο πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων Γιαννάκης Λ. Ομήρου, ενώ στο στρογγυλό τραπέζι θα συμμετάσχουν ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Πέτρος Παπαπολυβίου, καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευάνθης Χατζηβασιλείου, δικηγόρος - διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων Χρίστος Θεοδούλου, και γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Νικόλαος Παπαδάκης.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Γιώργος Καζαμίας.
Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, οι επίσημοι προσκεκλημένοι από την Κρήτη και η αντιπροσωπεία του Ιδρύματος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Λ. Ομήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση