GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Θωμαή Απέργη μιλά πρώτη φορά για τη νέα της σχέση

Η Θωμαή Απέργη διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες με τον ναυτιλιακό broker και γιο του Ισίδωρου Κούβελου, Σπύρο Κούβελο. Η ίδια σε ...


Η Θωμαή Απέργη διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες με τον ναυτιλιακό broker και γιο του Ισίδωρου Κούβελου, Σπύρο Κούβελο.
Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία της με τον γνωστό εφοπλιστή, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που την θέλουν να διατηρεί οκτώ μήνες σχέση μαζί του.
«Το οκτώ μήνες σαφώς δεν ισχύει. Τον Σεπτέμβριο χώρισα από την προηγούμενη σχέση μου, τον Σπύρο τον γνώρισα αργότερα. Είμαστε πολύ καλά. Νιώθω χαρούμενη. Είναι πολύ καλός», εξομολογείται η Θωμαή.
Η τραγουδίστρια αναφέρει επίσης πως οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στο Gotham την περίοδο που εμφανιζόταν εκεί.
«Δεν ήξερα ποιος ήταν. Τότε ήθελα να είμαι μόνη μου! Ήταν εντελώς απρόσμενη η συνέχεια. Με κέρδισε με τον τρόπο του» εξηγεί και συνεχίζει, λέγοντας: «Είναι πολύ χαμηλών τόνων. Η γνωριμία μας έγινε με σοβαρότητα. Ήταν τζέντλεμαν και διακριτικός».
Η ίδια προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – αν και δεν είναι πάντα εφικτό – και δηλώνει στη συνέντευξή της πως αν ήταν στο χέρι της η μόνη σχέση που θα δημοσιοποιούσε θα ήταν εκείνη που θα κατέληγε σε γάμο.
«Ξέρεις δεν αρέσει στον καθένα η δημοσιότητα. Εμένα είναι και επιλογή μου, γιατί έτσι είναι η δουλειά αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση