GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Χίου ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Χίου και στελέχους της ΝΔ Σταμάτη Κάρμαντζη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τον καταγγέλλει για ρητορική μίσους ...


Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Χίου και στελέχους της ΝΔ Σταμάτη Κάρμαντζη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τον καταγγέλλει για ρητορική μίσους και εθνικό παραλήρημα.
«Η δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!" του αντιπεριφερειάρχη Χίου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Σταμάτη Κάρμαντζη παραπέμπει ευθέως στη ρητορική του μίσους της άκρας δεξιάς», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Θεωρούμε αυτονόητη την παραίτησή του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη μετά από αυτό το εθνικιστικό παραλήρημα. Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της Κ. Μητσοτάκη, να καταδικάσουν ρητά τις απόψεις αυτές και να αποβάλουν τα ακροδεξιά στοιχεία από το κόμμα τους», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση