GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιστορία ενός ντοκιμαντέρ....

Dimitris Liberopoulos μαζί με Anthony Marcos Hanna . η ιστορία ενός ντοκιμαντέρ ------------------------------------ Μεγάλη Εβδομάδ...

Dimitris Liberopoulos μαζί με Anthony Marcos Hanna.
η ιστορία ενός ντοκιμαντέρ
------------------------------------
Μεγάλη Εβδομάδα και θυμάμαι τον Τέλη Σαβάλα που σαν σήμερα και σαν αύριο, δεν έβαζε στο στόμα του τίποτα, εκτός από νερό .
Βρισκότανε στη Ρόδο, όπου συμμετείχε στην ταινία << Escape to Athena >> κι΄ εγώ με τον οπερατέρ Γιώργο Αντωνάκη, να τραβάμε πλάνα με πρόθεση να φτιάξουμε ένα ντοκιμαντέρ για την αγάπη του ηθοποιού για την Ελλάδα. Και δεν το έδειχνε μόνο σε εμάς, αλλά και στον Ρότζερ Μουρ, την Κλαούντια Καρντινάλε, τον Ντέιβιντ Νίβεν, που τους έλεγε με καμάρι ότι οι ρίζες του βρίσκονται στη χώρα του θρυλικού Λεωνίδα. Και αργότερα, όταν βάφτιζε στη Σπάρτη τον γιό του Νικόλα, να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Το παρακάτω βίντεο είναι η ιστορία της φιλίας και συνεργασίας μου με τον μετέπειτα θρυλικό Κότζακ, που τιμώ σήμερα τη μνήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση