GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρίγκιπας Τζορτζ κλέβει την παράσταση στο νέο βασιλικό πορτρέτο

Ο νεαρός μελλοντικός βασιλιάς -ο οποίος έχει κατάξανθα μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι- ποζάρει χαμογελώντας στην πρώτη του φωτογραφία που ...


Ο νεαρός μελλοντικός βασιλιάς -ο οποίος έχει κατάξανθα μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι- ποζάρει χαμογελώντας στην πρώτη του φωτογραφία που θα κυκλοφορήσει σε γραμματόσημο για τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων της Βασίλισσας, από το Βασιλικό Ταχυδρομείο.
Ο γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στέκεται μπροστά από το φακό του Ράναλντ Μακέχνι ο οποίος έχει αναλάβει να φτιάξει το φωτογραφικό πορτρέτο με τις τέσσερις γενιές των Γουίνσδορ -τη βασίλισσα και τους τρεις μελλοντικούς μονάρχες.
Ο Τζορτζ, απεικονίζεται με την προγιαγιά του Ελισάβετ Β ', τον παππού του πρίγκιπα της Ουαλίας και τον πατέρα του Ουίλιαμ, στο περίτεχνο λευκό σαλόνι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Στο οικογενειακό πορτρέτο, η οποία ελήφθη το καλοκαίρι του 2015, ο μικρός πρίγκιπας κρατάει το χέρι του Ουίλιαμ καθώς στέκεται ανάμεσα στον παππού του και την Βασίλισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση