GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθεροποίηση στο Χρηματιστήριο πριν τις πασχαλινές διακοπές

Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση, πριν τις εορτές του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς (το...


Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση, πριν τις εορτές του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς (το Χρηματιστήριο Αθηνών θα λειτουργήσει και πάλι στις 4 Μαΐου), με τους επενδυτές σε στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 583,65 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,15%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 68,121 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 115.803.478 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+5,09%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+1,60%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,76%) και των Τραπεζών (-1,73%).

Ανοδικά κινήθηκαν 52 μετοχές, 38 πτωτικά και 11 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση