GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις του Θεοδωρόπουλου

«Σε μια οριακή στιγμή» αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ο οποίος θα ε...


«Σε μια οριακή στιγμή» αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ο οποίος θα επιχειρήσει να δώσει το δικό του στίγμα.
«Δέχθηκα να αναλάβω τη διεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ σε μια στιγμή οριακή για την πορεία του επειδή πιστεύω ότι δεν πρέπει να ματαιωθεί η φετινή διοργάνωση» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Θεοδωρόπουλος.
«Σήμερα θα μάθω» είπε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ «αν έχει παραδοθεί πρόγραμμα από τον κύριο Λούκο και αν έχουν υπογραφεί συμβόλαια αλλιώς πρέπει να γίνει με ταχύτητα αλλά και σοβαρότητα επιλογή από τις κατατεθειμένες προτάσεις. Γνωρίζοντας το ελληνικό θεατρικό τοπίο είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις.Αν εγώ μπορέσω να δώσω ένα προσωπικό στίγμα στο ελληνικό φεστιβάλ αυτό θα φανεί από του χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση