GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΔΟΜΕΝΗ: Ένα εφιαλτικό σενάριο...και η αποφυγή του‏

Γράφει ο Ι. Δέμος. Ειδομένη: Οι λιγοστοί κάτοικοι ήδη αυτοοργανώνονται λόγω απουσίας του Κράτους. Οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφ...

Γράφει ο Ι. Δέμος.

Ειδομένη: Οι λιγοστοί κάτοικοι ήδη αυτοοργανώνονται λόγω απουσίας του Κράτους. Οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες έχουν καταλάβει δημόσιους χώρους, χώρους, ακόμη και εμπρός από τίς εκκλησίες.

Ένα εφιαλτικό σενάριο: Οι κάτοικοι διερχόμενοι προς την εκκλησία την Μ. Εβδομάδα λοιδορούνται από ακραία Μουσουλμανικά στοιχεία και αντιδρούν. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Το πρώτο αίμα ρέει…Οι μουσουλμάνοι ως αριθμητικά υπέρτεροι και υποκινούμενοι από «αλληλέγγυους» και «αμαρτωλές» Μ.Κ.Ο. επιτίθενται στην Ειδομένη και καταλαμβάνουν τα σπίτια και καταστήματα των κατοίκων…το αίμα ρέει. Ακολουθεί πλιάτσικο!! Επεμβαίνει η Ελληνική Αστυνομία και ακολουθούν συγκρούσεις. Οι κάτοικοι επιστρέφουν στα ρημαγμένα σπίτια. Η είδηση διακινείται από «αλληλέγγυους» και «αμαρτωλές» ΜΚΟ και σε άλλους χώρους συγκέντρωσης μουσουλμάνων. Η σύγκρουση πολιτισμών εξελίσσεται σε θρησκευτικό πόλεμος με απρόβλεπτες συνέπειες…Θύματα φιλόξενοι Έλληνες και ειρηνόφιλοι αλλοδαποί φιλοξενούμενοι. Η κυβέρνηση παραιτείται υπό την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Οι βουλευτές και λοιποί κυβερνητικοί και κομματικοί αξιωματούχοι δέχονται την μήνη των πολιτών.

Η λύση για την αποφυγή του εφιαλτικού σεναρίου:

1. Μετάβαση διπλωματών των χωρών προέλευσης των παράνομων μεταναστών και προσφύγων, προκειμένου να τους συνετίσουν και να τους πείσουν να περιοριστούν σε χώρους μακράν των κατοικημένων περιοχών και μετεγκατάστασή τους σε φυλασσόμενους χώρους.

2. Παρέμβαση του στρατού και της αστυνομίας ώστε να απομακρυνθούν ή και να συλληφθούν τυχόν αντιδρώντες παράνομοι μετανάστες, πρόσφυγες «αλληλέγγυοι» και «αμαρτωλές» ΜΚΟ από κατοικημένες περιοχές και η αναγκαστική μεταστέγασή τους σε φυλασσόμενους χώρους.

3. Παραμονή δύναμης της αστυνομίας και ειδικών δυνάμεων του στρατού για την διατήρηση κλίματος ειρήνης μέχρι την μετεγκατάστασή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση