GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβάλλονται τα εγκαίνια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

Αναβάλλεται όπως όλα δείχνουν το άνοιγμα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Η αποχώρηση του Γιαν Φαμπρ από την καλλιτεχνική διεύθ...


Αναβάλλεται όπως όλα δείχνουν το άνοιγμα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Η αποχώρηση του Γιαν Φαμπρ από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου μεταφέρουν σε... εύθετο χρόνο τα εγκαίνια του χώρου του παλιού εργοστασίου Φιξ με την έκθεση έργων από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Αμβέρσας, όπως είχε αναγγελθεί.

Τα εγκαίνια επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 29 Ιουνίου. 

Η συνεργασία των δύο ιδρυμάτων θα υλοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, τον Οκτώβριο, ημερομηνία που άλλαξε για να ενταχθεί η έκθεση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ.

"Δεν γνωρίζουμε ακόμη, διότι όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το να γίνουν πρόδρομες των εγκαινίων εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε προτάσεις που μας έχουν γίνει, αλλά δεν έχουμε καταλήξει" δήλωσε στην εφημερίδα η διευθύντρια του ΕΜΣΤ, Κατερίνα Κοσκινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση