GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ψήφος θέλει θυσίες: Ο Τραμπ υποσχέθηκε να... αλλάξει συμπεριφορά

Αν και παίρνει τη μία πολιτεία μετά την άλλη, τις τελευταίες εβδομάδες ο Ντόναλντ Τραμπ έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο...


Αν και παίρνει τη μία πολιτεία μετά την άλλη, τις τελευταίες εβδομάδες ο Ντόναλντ Τραμπ έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην συγκεντρώσει 1.237 εκλέκτορες που απαιτούνται για την τελική επιλογή του για το προεδρικό χρίσμα, πριν από το κεντρικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων τον Ιούλιο.
Ο εκκεντρικός και αμφιλεγόμενος μεγιστάνας κινδυνεύει να χάσει το χρίσμα α)από τις κινήσεις του συνυποψηφίου του Τεντ Κρουζ, αλλά και β) μιας καλά οργανωμένης πολιτικής εκστρατείας κατά της υποψηφιότητας του Τραμπ, με δεδομένη την αντίθεση που εκφράζουν στην υποψηφιότητά του, τα ηγετικά στελέχη του κόμματος.
Για το λόγο αυτό, έχει συνεχείς συσκέψεις και συναντήσεις με στελέχη των Ρεπουμπλικάνων πίσω από κλειστές πόρτες, προκειμένου να εξασφαλίσει τη ψήφο τους.
Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, ο υποψήφιος για το χρίσμα υποσχέθηκε να αλλάξει την δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του στις προεκλογικές τους εκστρατείες.
Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, ο υποψήφιος για το χρίσμα υποσχέθηκε να αλλάξει την δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του στις προεκλογικές τους εκστρατείες.
Σύμφωνα με το Associated Press, ο Τραμπ έστειλε το μήνυμα αλλαγής μέσω των βοηθών του, όχι αυτοπροσώπως.
Συγκεκριμένα, συνεργάτες του ενημέρωσαν τα κομματικά στελέχη ότι ο κύριος Τραμπ μέχρι στιγμής έχει προβάλει μια εικόνα, την οποία πλέον προσπαθεί να αλλάξει.
"Ξέρει ότι πρέπει να μετριάσει την προσωπικότητά του" δήλωσε ο προσωπικός του βοηθός Paul Manafort. "Τα αρνητικά στοιχεία (οι δυσμενείς αξιολογήσεις στα δημοψηφίσματα) θα χαθούν και η εικόνα θα αλλάξει". 
Σύμφωνα με αναλυτές, ήδη ο Τραμπ έχει βάλει μπροστά το σχέδιο "μετριόφρων και σεμνός" καθώς η νικητήρια ομιλία του στη Νέα Υόρκη ήταν πολύ πιο ήπια από τις προηγούμενες ενώ άρχισε να προβάλλει το προφίλ του παραδοσιακού, καλοσυνάτου οικογενειάρχη, πηγαίνωντας με σύζυγο και παιδιά σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις - κυρίως για να ξανακερδίσει τις γυναίκες.
Και σε μία προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια την Πέμπτη υποσχέθηκε (ή απείλησε;) στους οπαδούς του : "Κάποια στιγμή θα γίνω τόσο.... προεδρικός, που θα με βαρεθείτε″.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση