GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών - ΦΩΤΟ

«Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών» έγραψε στο Twitter, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι η Γαλλία εί...


«Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών» έγραψε στο Twitter, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι η Γαλλία είναι φίλη της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ο Πρωθυπουργός την Τετάρτη είχε συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, στο πλαίσιο των συναντήσεων του για να βρει συμμάχους ώστε να υπάρξει πολιτική διευθέτηση στα θέματα που εκκρεμούν σε ότι αφορά την αξιολόγηση. 

 

 

1 σχόλιο

  1. ΕΝΑΣ ‘’ΗΛΙΘΙΟΣ’’ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαΐου του 2011: ‘’Αν αυτό που μας ζητάνε είναι να ξεπουλήσουμε μέχρι και την Ακρόπολη, τότε αρμόδιοι για να απαντήσουν είναι οι Έλληνες κι όχι ο κ. Παπανδρέου»


    *Πόσα ψέματα και πόση υποκρισία θα ακούσουμε πάλι, από τον «ΗΛΙΘΙΟ» και αποτυχημένο ψευτοπροπαγανδιστή , ώστε να μην αντιληφθούμε ότι η αναξιοπιστία και η πανθομολογούμενη ανικανότητά του, ήταν οι αφορμές και οι αιτίες να θέλουν ΟΛΟΙ ! (18 κατά – 1 υπέρ) να μας εξωπετάξουν, αφού καταφέραμε να τους κάνουμε όλους εχθρούς , με τις ‘’χαρτοταινίες’’ της στιγμής , που παρουσιάζαμε κάθε φορά σαν «προτάσεις» στην επίλυση της χρεοκοπίας μας ?
    Πόσο ΔΙΚΙΟ είχαν και έχουν οι ξένοι να χαρακτηρίσουν τον Αλέξη ..καΜένο εντελώς, ως τον πιο ανίκανο και τον πιο ακατάλληλο πολιτικό της χρονιάς 2015 για μια τόσο δύσκολη στιγμή και διαπραγμάτευση.

    *Είναι πια φανερό και ΓΝΩΣΤΟ σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα μόνο..τυχαία θα μπορούσε να επιτύχει λύση , σε κάποια από τα πολλαπλά και δισεπίλυτα προβλήματά της. Δεν είναι λοιπόν τυχαία η επιλογή και ‘’πρωθυπουργοποίηση’’ του Τσίπρα γιου του Χουντολάτρη πατέρα, ώστε οι ξένοι να ΑΡΜΕΞΟΥΝ κυριολεκτικά και ‘’νομιμοφανή’’ κάθε σπιθαμή ευφόρου και προσοδοφόρου Ελληνικού εδάφους.

    Ήξεραν και ξέρουν, ότι οι άθεοι ‘’αριστεροί’’ του Τσίπρα , δεν γνωρίζουν , δεν έχουν διδαχτεί και δεν νοιάζονται τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ. Έτσι με κυνισμό και αδιαφορία ξεπουλούν, παραχωρούν τα πάντα σε αυτούς που τους ‘’έφεραν’’ προσπαθώντας να ‘’μονιμοποιηθούν’’ αλά Τσαουσέσκου- Μπερίσα – στην εξουσία.

    **Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαΐου του 2011,
    ===========================================================
    Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Τσίπρα, μετά το πέρας της συνάντησης:
    «Δεν ήρθα για να συζητήσω με τον κ. Παπανδρέου τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας. Ήρθα για να του πω ότι δεν πρέπει και δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του με τις επιλογές του ενάμισι χρόνο τώρα έχουν οδηγήσει τη χώρα σε μια πρωτοφανή καταστροφή. Δεν έχει τη γενναιότητα να παραδεχθεί την αποτυχία, επιμένει σ’ αυτή την εγκληματική πολιτική, ψάχνει για συνένοχους και όχι για συναίνεση. Δεν μπορούμε να τη δώσουμε.

    Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Παπανδρέου είναι να φύγει .
    Αυτός ο λαός χρειάζεται να ζει με αξιοπρέπεια. Και πιστεύουμε ότι οι νέοι άνθρωποι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της νεολαίας και στην Ισπανία και αλλού και θα διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια. Αν αυτό που μας ζητάνε είναι να ξεπουλήσουμε μέχρι και την Ακρόπολη, τότε αρμόδιοι για να απαντήσουν είναι οι Έλληνες κι όχι ο κ. Παπανδρέου»

    ΣΧΟΛΙΟ: Σήμερα, ο Τσίπρας κάνει αυτό ακριβώς που κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου. Πως ΠΡΕΠΕΙ !να τον σταματήσουμε , ώστε να μην προβεί στην γενοκτονία που ετοιμάζει?
    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση