GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο για την Μιράντα Κερ

Ο δισεκατομμυριούχος CEO της εφαρμογής Snapchat θέλει να παντρευτεί το μοντέλο Μιράντα Κερ. Έχει όμως ήδη θέσει τους όρους του. Η σέξυ Μι...


Ο δισεκατομμυριούχος CEO της εφαρμογής Snapchat θέλει να παντρευτεί το μοντέλο Μιράντα Κερ. Έχει όμως ήδη θέσει τους όρους του.

Η σέξυ Μιράντα Κερ και ο Έβαν Σπίγκελ είναι ζευγάρι εδώ και 10 μήνες και όλοι λένε πως σύντομα θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Φαίνεται όμως πως ο νεαρός επιχειρηματίας πάνω απ' όλα θέλει να προστατεύσει την περιουσία του, που αγγίζει τα 2 δισ. δολάρια. Γι' αυτό, λοιπόν, πριν της χαρίσει το πολυπόθητο μονόπετρο, της μίλησε για προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Μιράντα Κερ δεν χάρηκε και τόσο με την εξέλιξη.

«Ο Έβαν συμβουλεύτηκε τους δικηγόρους του. Αν μείνει για μια ζωή με τη Μιράντα, θα τη φροντίζει και θα της παρέχει όλες τις ανέσεις. Αν χωρίσουν, όμως, εκείνη δεν θα δικαιούται τίποτα από τα χρήματά του» σχολιάζει άτομο από το περιβάλλον του CEO του Snapchat.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση