GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας: Ο ελληνικός λαός έχει νιώσει το προσφυγικό μόνο μέσω της τηλεόρασης

 «Ο ελληνικός λαός το προσφυγικό πρόβλημα εκτός από κάποιες ακριτικές περιοχές δεν το έχει νιώσει, παρά μόνο μέσω της τηλεόρασης», ανέφερ...


 «Ο ελληνικός λαός το προσφυγικό πρόβλημα εκτός από κάποιες ακριτικές περιοχές δεν το έχει νιώσει, παρά μόνο μέσω της τηλεόρασης», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ.

«Δεν το έχει νιώσει στο πετσί του, εννοώ στην καθημερινότητα του. Δηλαδή μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μέσα στο κέντρο των μεγάλων πόλεων δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μέσα στις εθνικές οδούς δεν βλέπουμε πρόσφυγες, υπάρχει το πρόβλημα, δεν θέλω να πω να το κουκουλώσω, αλλά είναι ελεγχόμενο σε μεγάλο βαθμό και θα γίνει ακόμη πιο ελεγχόμενο τις επόμενες μέρες», πρόσθεσε ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στο προσφυγικό.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε ερώτηση για το αν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί, την Κυριακή, μπήκαν στο ελληνικό έδαφος, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πάτησαν» και συμπλήρωσε: «Μα είναι και το αυτονόητο αυτό. Λέτε να είναι το συρματόπλεγμα στην οριογραμμή; Ξέρω από σύνορα χρόνια σαν στρατιωτικός, λοιπόν δεν φτιάχνει κανένας συρματόπλεγμα στην οριογραμμή. Δεν μπορεί να φτιαχτεί. Θα θέλει να το επισκευάσει και δεν θα μπορεί».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση