GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "δώρο" του Ντράγκι στις τράπεζες ανέβασε το Χρηματιστήριο

Υψηλά κέρδη κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά, μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, με μοχλό το εκρηκτικό ράλι των τραπεζικών μετοχών...

Υψηλά κέρδη κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά, μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, με μοχλό το εκρηκτικό ράλι των τραπεζικών μετοχών (+18,92% τα κέρδη για τον τραπεζικό δείκτη), στον απόηχο της απόφασης της ΕΚΤ να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης τα ομόλογα του EFSF που κατέχουν οι ελληνικές τράπεζες.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 574,73 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 4,86%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 92.380 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 179.270.308 μετοχές.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+18,92%), των Πρώτων Υλών (+5,52%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+3,72%). Αντιθέτως, απώλειες σημείωσαν οι δείκτες της Υγείας (-1,97%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,56%).

Ανοδικά κινήθηκαν 72 μετοχές, 33 πτωτικά και 19 παρέμειναν σταθερές

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση