GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηστίδης: Σε οιαδήποτε σοβαρή Κυβέρνηση ο Τόσκας θα είχε αποπεμφθεί

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, εξαπέλυσε επίθεση στα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολ...


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, εξαπέλυσε επίθεση στα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

«Ο κ. Τόσκας και πάλι προκαλεί με τις σημερινές δηλώσεις του. Προσβάλλει ευθέως τους Έλληνες πολίτες και κυρίως τους κατοίκους των νησιών μας, που όχι μόνο νοιώθουν την απόγνωση των προσφύγων, αλλά στέκονται αλληλέγγυοι και από το υστέρημά τους για την περίθαλψή τους», αναφέρει ο κ. Χρηστίδης για τη δήλωση Τόσκα, ότι «Ο ελληνικός λαός έχει νιώσει το προσφυγικό μόνο μέσω της τηλεόρασης» και συνέχισε:

«Ξέχασε ότι ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει το δράμα της προσφυγιάς. Σε οιαδήποτε σοβαρή Κυβέρνηση ο κ. Τόσκας θα είχε ήδη αποπεμφθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση