GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις, ο Χάρης, η ΝΔ και ο πυρήνας γραφικών & ψεκασμένων!

Την έκπληξη του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη έχει προκαλέσει η συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα γραφικών που παριστάνου...

Την έκπληξη του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη έχει προκαλέσει η συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα γραφικών που παριστάνουν τους «καραμανλικούς» αλλά προωθούν διασπαστικές γραμμές των ΑΝΕΛ μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος Χάρης Λαζαρόπουλος.

Ο κ. Γεωργιάδης συνάντησε τον Λαζαρόπουλο στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος. «Στην ΟΝΝΕΔ περίμενα να σε δω, τελικά σε βρίσκω αιφνιδιαστικά εδώ.

Μπορείς να μου πεις τι κάνεις;» ρώτησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τον διευθυντή εκδόσεων της «Τεχνοεκδοτικής», ο οποίος του απάντησε περιπαικτικά: «Μαθαίνω ότι έχουν απασφαλίσει οι ψεκασμένοι στην κυβέρνηση κι ήρθα να μάθω από τους ειδικούς μέχρι ποιες πιέσεις αντέχουν».

Πάντως ο Άδωνις επέμεινε και ρώτησε γιατί οι διαχειριστές μιας ομάδας επιμένουν να επιτίθεται στον Λαζαρόπουλο με την κατηγορία ότι αν είναι καραμανλικός ή όχι. «Scripta manent κ. αντιπρόεδρε!

Τα γραπτά μου μένουν σταθερά και αναλλοίωτα. Κάποιοι άλλοι που έδωσαν αγώνα να πέσει η Ν.Δ. σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά ή προσπαθούν να διασπάσουν την Κεντροδεξιά θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις ή να πιουν ξύδι αν τους ενοχλεί η κριτική μου», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση