GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μηνύσεις εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου

Με μία ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις μηνύσεις εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, από τον πρώην...


Με μία ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις μηνύσεις εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο. Η μήνυση του πρώην πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, αφορά την ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για εμπλοκή του πεθερού του αδερφού του κ. Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ.

«Η κατάθεση μηνύσεων από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου κ. Γεροβασίλη, καταδεικνύουν τον πανικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στα αμείλικτα πολιτικά ερωτήματα στα οποία συνεχίζει να μην απαντά. Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια ποινικοποίησης του δημόσιου λόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Με την κίνηση αυτή, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ομολογεί την πολιτική του ενοχή τόσο για τη συγκάλυψη υποθέσεων φοροδιαφυγής, όσο και για τις σχέσεις του με σκοτεινά κυκλώματα διαπλοκής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση