GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια σημεία της Μαραθώνος κλείνουν την Κυριακή

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία "3 ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Δήμου Μαραθώνα" την Κυριακή 17/04/2016, θα πραγματ...


Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία "3ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Δήμου Μαραθώνα" την Κυριακή 17/04/2016, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κατωτέρω οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης ως εξής:

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και της οδού Κάτω Σουλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 07.30΄- 09.30΄.

- Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κάτω Σουλίου και Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 09.30΄- 10.00΄.

- Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Αρτέμιδος - Φειδιππίδου όπου θα υπάρχει και κάθετη διέλευση των οχημάτων.

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Διονύσουκαι Αεροπορίας (φανάρι Ζούμπερι), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 10.00΄ - 10.30΄.

- Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της οδού Διονύσου.

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίαςκαι Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα,κατά τις ώρες 10.30΄ - 11.00΄.

- Η κυκλοφορία προς Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω της οδού Αεροπορίας και της Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή Ν. Μάκρης).

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδώνΦειδιππίδουκαι Κάτω Σουλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα,κατά τις ώρες 11.00΄- 11.30΄.

- Η κυκλοφορία προς Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

  • Οδός Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), κατά τις ώρες 11.00΄- 11.30΄.

- Η κυκλοφορία από και προς τον Μαραθώνα  θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδούΚάτω Σουλίου και την αφετηρία της Μαραθώνιας διαδρομής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 11.30΄- 12.45΄.

- Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση