GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον σκότωσε γιατί επέμενε να πληρώσει το λογαριασμό!

Ένας άντρας έπεσε νεκρός από τον φίλο του, γιατί πλήρωσε το λογαριασμό σε εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης, όπως αναφέρουν τουρκικά μ...


Ένας άντρας έπεσε νεκρός από τον φίλο του, γιατί πλήρωσε το λογαριασμό σε εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης, όπως αναφέρουν τουρκικά μίντια. Οι Hasan Erdemir και İdris Alakuş φέρονται ότι διαφώνησαν για τι ποιος θα κατέβαλε το ποσό του λογαριασμού, σε εστιατόριο σε συνοικία της πόλης Bakirkoy, την Κυριακή το πρωί. Ο Alakuş βρισκόταν στο εστιατόριο όταν στο χώρο βρέθηκε και ο Erdemir μαζί με μια παρέα φίλων. Θέλοντας να αποχωρήσει αφότου ολοκλήρωσε το γεύμα του, ο Alakuş ζήτησε το λογαριασμό αλλά τον ενημέρωσαν ότι ο Erdemir είχε ήδη καταβάλει το ποσό.

Οι δυο άντρες διαπληκτίστηκαν και ο πρώτος αποχώρησε από το εστιατόριο, όπως γράφει η Milliyet, αλλά έπειτα από ώρα επέστρεψε κραδαίνοντας ένα όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον φίλο του και τους άλλους δυο άντρες που τον συνόδευαν - οι δυο τραυματίστηκαν αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Erdemir, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται από τις αστυνομικές αρχές. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή του αιματηρού περιστατικού. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση