GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπλοκές Χρυσαυγιτών - αντιεξουσιαστών στον Πειραιά

Συμπλοκές μεταξύ ομάδας ατόμων που συμμετείχε στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο του Πειραιά και μελών της Χρυσής Αυγής που π...


Συμπλοκές μεταξύ ομάδας ατόμων που συμμετείχε στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο του Πειραιά και μελών της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιούσαν επίσης συγκέντρωση, υπήρξαν το απόγευμα κοντά στο Δημοτικό Θέατρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων όταν αντιλήφθηκαν έναν χρυσαυγίτη του επιτέθηκαν φραστικά και τότε εκείνος κάλεσε ομοϊδεάτες του.

Επικράτησε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου ενώ δεν έλειψαν οι μάχες σώμα με σώμα. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση η οποία έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης ενώ μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ούτε προσαγωγές.

Οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο του Πειραιά έχουν αποκλειστεί ενώ στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλέως Γεωργίου έχει τοποθετηθεί κλούβα των ΜΑΤ για να μην υπάρξει νέα «συνάντηση» μελών από τις δύο συγκεντρώσεις. Ανάλογα μέτρα της αστυνομίας έχουν ληφθεί και έξω από το λιμάνι του Πειραιά στον Ηλεκτρικό Σταθμό προκειμένου να μην επιχειρήσουν μέλη της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσουν πορεία προς τους χώρους λιμανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση