GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν δημοσιογράφο στην Τουρκία που αποκάλεσε "δικτάτορα" τον Ερντογάν

Η Ebru Umar, μια Ολλανδή δημοσιογράφος, τουρκικής καταγωγής, συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία, στο σπίτι της στο Κουσάντασι, όπως γνω...


Η Ebru Umar, μια Ολλανδή δημοσιογράφος, τουρκικής καταγωγής, συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία, στο σπίτι της στο Κουσάντασι, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

«Eίναι πασιφανές ότι με συνέλαβαν εξαιτίας των tweets που έκανα για τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν», είπε η Umar στην ενημερωτική ιστοσελίδα «The Post Online».

Τα ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι η δημοσιογράφος, έκανε την περασμένη βδομάδα κάποια σχόλια στη στήλη της, στην εφημερίδα Metro, που εξόργισαν τον Τούρκο Πρόεδρο.

«Μεγαλομανής δικτάτορας» και «Σουλτάνος», ήταν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε η Ebru Umar στον Ερντογάν.

Το Υπουργείο Εξωτερικών και η πρεσβεία της Ολλανδίας στην Άγκυρα εξετάζουν εξονυχιστικά την υπόθεση.

 

Δείτε το tweet που έκανε η Ebru Umar όταν τη συνέλαβαν:

"Τώρα πηγαίνουμε σε άλλο αστυνομικό τμήμα. Στο Güvenlik Büro, που βρίσκεται στο Kusadasi. Δεν το έχω ακούσει, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι δεν θα το βάλουν κάτω", γράφει στο tweet.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση