GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σφυρί με... έκπτωση το σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου

Πωλείται η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου, στην κοσμοπολίτικη Δασιά της Κέρκυρας, για 450.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Es...


Πωλείται η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου, στην κοσμοπολίτικη Δασιά της Κέρκυρας, για 450.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Είναι το σπίτι που η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λαφαζάνη, περνούσε τα καλοκαίρια της.

Το πολυτελές σπίτι της αξέχαστης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου, χτίστηκε το 1985 και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο κουζίνες, δύο σαλονοτραπεζαρίες, καθώς και ξεχωριστό γραφείο, μίνι γυμναστήριο και δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο.

Το σπίτι διατίθεται προς πώληση εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο λίγοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να το αγοράσουν. Για τον λόγο αυτό, οι νόμιμοι κληρονόμοι του σπιτιού, έχουν κατεβάσει την τιμή στα 450.000 ευρώ από τα 680.000 ευρώ που ζητούσαν το 2013.


Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από την πόλη, στην κοσμοπολίτικη Δασιά, στον Ύψο της Κέρκυρας.

Έχει έκταση 450 τ.μ. και κήπο έξι στρεμμάτων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σπίτι εκτείνεται σε δύο επίπεδα με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, δύο κουζίνες, τζάκι, αποθήκες και βοηθητικούς χώρους, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα τα αποτυπώματα της ηθοποιού με τα έπιπλα και τα έργα τέχνης που είχε επιλέξει η ίδια για τη διακόσμησή του.

Το σπίτι χτίστηκε το 1982.

Ρένα Βλαχοπούλου - Γιώργος Λαφαζάνης: Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια στις 18 Σεπτεμβρίου 1967 παντρεύεται τον επιχειρηματία Γιώργο Λαφαζάνη. Είχαν γνωριστεί το 1964 και ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος.
Το κτήμα και το αρχοντικό ανήκουν πλέον στην αδελφή του συζύγου της Ρένας Βλαχοπούλου, Γιώργου Λαφαζάνη, στην οποία τα άφησε όλα μετά το θάνατό του το 2010.

Ο σύζυγος της Ρένας, Γιώργος Λαφαζάνης, με την αδελφή του Σοφία Λαφαζάνη-Σταυρίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση