GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουμε να γίνουμε η σοβαρή ΝΔ δηλώνει ο Μπαλτάκος - ΒΙΝΤΕΟ

Θέλουμε να γίνουμε η σοβαρή Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος, αναφερόμενος στο νέο κόμμα που συγκροτεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρ...


Θέλουμε να γίνουμε η σοβαρή Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος, αναφερόμενος στο νέο κόμμα που συγκροτεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ο γραμματέας της "Εθνικής Ενότητας" μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε: "Θα απευθυνθούμε πρώτα απ' όλα στους εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που δεν πήγαν να ψηφίσουν στις δύο εκλογές του 2015 διότι δεν ήθελαν ούτε τη Χρυσή Αυγή ούτε τη ΝΔ, ούτε του ΑΝΕΛ. Για κάποιο λόγο έμειναν σπίτι".
"Η δεύτερη δεξαμενή είναι όλοι όσοι δακρύζουν όταν ακούν τον εθνικό ύμνο. Όλοι αυτοί είναι αγνοί Έλληνες πατριώτες και πονάνε την χώρα, δεν πονάνε τη Συρία αλλά την Ελλάδα.   Εμένα με αφορούν μόνο οι άνθρωποι εκείνοι που δακρύζουν όταν ακούν τον ελληνικό εθνικό ύμνο, όχι τον Συριακό εθνικό ύμνο. Σε όλους αυτούς απευθυνόμαστε" πρόσθεσε ο κ. Μπαλτάκος.
Σε ερώτημα αν θα απευθυνθεί στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, απάντησε : Η άποψή μου είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει ένα κοινό το οποίο τον Οκτώβριο του 2009 της έδωσε 0,5%. Το 7% που έχει μπετoνάρει η Χ.Α. σε τέσσερις εκλογικές διαδικασίες πού βρέθηκε;"
Ερωτηθείς δε εάν η Εθνική Ενότητα επιδιώκει να γίνει η σοβαρή Χρυσή Αυγή, τόνισε: "Θέλουμε να γίνουμε η σοβαρή Νέα Δημοκρατία.  Πιστεύω ότι η ΝΔ πηγαίνει προς το κέντρο, έχει μεταλλαγεί, όπως μεταλλάσσεται το καλαμπόκι, δεν είναι το κόμμα του Καραμανλή και του Αβέρωφ"


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση