GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρέιλερ της ταινίας για τον Σνόουντεν καθηλώνει - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας «Snowden» του Όλιβερ Στόουν είναι γεγονός. Πρόκειται για ταινία, που γυρίστηκε στο Μόναχο και είναι βασ...


Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας «Snowden» του Όλιβερ Στόουν είναι γεγονός.

Πρόκειται για ταινία, που γυρίστηκε στο Μόναχο και είναι βασισμένη στο βιβλίο του δημοσιογράφου Λουκ Χάρντινγκ, «The Snowden Files: The Inside Story of the World’s Most Wanted Man», αλλά και στο «Time of the Octopus» του Ανατόλι Κουτσερένα.

Όσο για το τι πραγματεύεται; Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς. Κεντρικός ήρωας δεν είναι άλλος από τον Σνόουντεν, τον οποίο ο Στόουν έχει χαρακτηρίσει ήρωα δηλώνοντας, μάλιστα, πως «αποκάλυψε πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε όλοι μας, ότι η Αμερικανική Κυβέρνηση επανειλημμένα παραβιάζει τα δικαιώματα των πολιτών της».

Και για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Έντουαρντ Σνόουντεν... Πρόκειται για τον Αμερικανό διαχειριστή συστημάτων που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA.

Το 2013, ο Σνόουντεν διοχέτευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα προγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι αμερικανικές και βρετανικές κυβερνήσεις.

Οι πληροφορίες αποκαλύπτουν τα προγράμματα παρακολούθησης που τρέχει η NSA με τη συνεργασία εταιριών τηλεπικοινωνιών και ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπου τον ρόλο του πρωταγωνιστή έχει ο Joseph Gordon-Levitt:

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Open Road Films

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση