GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ "διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των παιδιών μας στο ποτάμι ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
"διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των
παιδιών μας στο ποτάμι ή τους...
βασάνιζαν"
Να που ήρθε στη Λέσβο ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο και ως χρυσόψαρα μας ταΐζουν τα ΜΜΕ για τον καλοκάγαθο, φιλάνθρωπο, ευσεβή, φίλο της Ελλάδας... φίλο των προσφύγων-μεταναστών... "προοδευτικό" πάπα Φραγκίσκο!
Κι όμως, σήμερα κανείς τους δεν είχε το σθένος να μιλήσει την αλήθεια και παίχτηκε ένα "επικοινωνιακό" θέατρο, χωρίς ίχνος ντροπής.
Ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, δεν ζήτησε συγνώμη για τη συγκάλυψη της Γενοκτονίας του λαού της Συρίας...
Οι κ.κ. Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος, δεν  ζήτησαν συγνώμη για τη συγκάλυψη της Γενοκτονίας του λαού της Συρίας... και κυρίως για το ότι επί πέντε (5) ολόκληρα χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία, δεν βρήκαν ευκαιρία, δεν τόλμησαν να πουν δυο λόγια συμπάθειας και συμπαράστασης -έστω υποκριτικά- για τους περισσότερους από 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξους της Συρίας και το Πατριαρχείο Αντιοχείας που φυλάει Θερμοπύλες.
Ο κ. Τσίπρας, δεν ζήτησε συγνώμη για τη συγκάλυψη της Γενοκτονίας του λαού της Συρίας, για την εγκατάλειψη των ιστορικών μνημείων και ανυπολόγιστης αξίας αρχαίων κειμένων της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς (κλασικής Ελλάδας) και κειμηλίων, στα Ελληνορθόδοξα Μοναστήρια κι εκκλησίες της Συρίας (ας μην ενδιαφερόταν για τους Ελληνορθόδοξους), αλλά κυρίως γιατί κι η δική του κυβέρνηση της "πρώτη φορά αριστερά"... συνεχίζει δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, αλλά και παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου, τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη φίλη Συρία.
Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Να θεωρήσουμε δεδομένο ότι το ενδιαφέρον τους περιστράφηκε και στη διαχείριση κονδυλίων, για τη "φιλανθρωπία"για τους "πρόσφυγες-μετανάστες" και πως βολεύει όλους ο πόλεμος της "πολιτισμένης" δύσης για την κατάκτηση της χώρας των Σελευκιδών;
Σε τι κόσμο ζούμε; 
Οι Μανάδες της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo), το κίνημα των Μανάδων της Αργεντινής (το Μ κεφαλαίο) που δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους από το δικτατορικό καθεστώς του μαύρου δικτάτορα της Αργεντινής, Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα, έχουν από πολλά χρόνια μιλήσει για τον φασιστικό ρόλο του Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος.
Αυτός είναι ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος...

Ήταν το πολύ μακρινό (;) 2007, όταν οι Μανάδες της Plaza de Mayo εξαπολύουν επίθεση εναντίον τριών (3) πανίσχυρων προσωπικοτήτων της Αργεντινής για τη συνεργασία τους με το αμερικανοκίνητο αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς του Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα, μεταξύ αυτών τον καρδινάλιο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο και σήμερα ηγέτη της παπικής εκκλησίας.
Την Ανακοίνωση των Μανάδων της Plaza de Mayo υπογράφει προσωπικά η Μάνα Hebe de Bonafini, ή ηγέτης των Μανάδων που τους δολοφόνησαν τα παιδιά οι φασίστες του Βιντέλα κι έχει τον τίτλο: "Ο φασισμός επιτίθεται με τους Macri, Bergoglio και Bendini" (την παραθέτουμε ολόκληρη παρακάτω). Σ' αυτό το μνημειώδες κείμενο-καταγγελία, οι Μανάδες καταγγέλλουν τους πανίσχυρους άνδρες της Αργεντινής Macri, Bergoglio και Bendini.
Ειδικά για τον καρδινάλιο Bergoglio, που έγινε πάπας και σήμερα τίμησαν ο πρωθυπουργός και οι ταγοί της Ορθόδοξης εκκλησίας, επισημαίνουν μεταξύ άλλων:
"Αρνούμαστε τα λόγια του καρδινάλιου Bergoglio που λέχθηκαν για να προστατεύσουν τους φασίστες. Αυτοί γνωρίζουν ότι είναι συνένοχοι της δικτατορίας. Κανείς τους, ούτε η Εκκλησία, ούτε οι Δικαστές καταδίκασαν κάποιο επίσκοπο για όσα έκανε. Ούτε εκείνους που διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των παιδιών μας στο ποτάμι ή τους βασάνιζαν".
Η καταγγελία του φασίστα καρδιναλίου Jorge Mario Bergoglio, που έγινε πάπας Φραγκίσκος, δεν είναι σημερινή... Ο αντάρτης παπάς Don Vitaliano della Sala, που συμμετέχει στο κίνημα ‘no global’, στην προσωπική του ιστοσελίδα λέει τα "σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη" για τη συνεργασία του πάπα με τη χούντα του Βιντέλα, που δολοφόνησε 9.000 ανθρώπους.
Και το συγκλονιστικό; Ο ίδιος ιερέας είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για τον συνεργάτη της χούντας αρχιεπίσκοπο Αργεντινής κι όταν παλιότερα διεκδικούσε την ηγεσία του Βατικανού.
Επίσης, ντοκουμέντα για τη συνεργασία του σημερινού πάπα με την πιο αιμοσταγή δικτατορία στη Λατινική Αμερική, από τις 24 Μάρτη 1976 και μέχρι προσφατες επανεκδόσεις, παραθέτονται στο βιβλίο "Το νησί της Σιωπής - Ο ρόλος της Εκκλησίας στη δικτατορία της Αργεντινής" (L'isola del silenzio. Il ruolo della Chiesa nella dittatura argentina).
Ο ρόλος της καθολικής εκκλησίας στη δικτατορία του Βιντέλα, περιγράφεται από τον παγκοσμίου φήμης Αργεντινό δημοσιογράφο Horacio Verbitsky.
Μια έρευνα 15 χρόνων που μελετάει εκείνη την τραγική περίοδο της χώρας του και ξεσκεπάζει τη συνεργασία του σημερινού πάπα με τους φασίστες.
Συνεπώς, δεν χαιρόμαστε, δεν τραγουδάμε νίκες, για την επίσκεψη ενός συνεργάτη αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος.
 
Η Ανακοίνωση-Καταγγελία των Μανάδων της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo) - 2007
El fascismo ataca desde Macri, Bergoglio y Bendini

Las Madres de Plaza de Mayo repudiamos las palabras del Cardenal Bergoglio durante su homilía del sábado pasado porque se quiso proteger.

Ellos saben que son cómplices de la dictadura.

Ni la Iglesia, ni la Justicia condenaron a ninguno de los Obispos por lo que hicieron. Ni a los que bendecían cuando tiraban a nuestros hijos vivos al río, ni a los que les pegaban cuando los estaban torturando. No olvidamos que les decían “siete horas de de tortura no es pecado” cuando estaban estaqueados.

Ahora dicen “basta, termínenla” porque necesitan que se olvide. Pero no se puede borrar. Los obispos tenían sueldos de los jueces de instrucción. Los sacerdotes estaban a cargo de la Policía y algunos de ellos, además, tenían armas.

Los curas comprometidos con la causa de su pueblo fueron asesinados, los Palotinos, Mujica y los 125 curas desaparecidos.

Bendini acompaña toda esta basura pidiendo el perdón y el olvido y por eso habría que destituirlo, creo que a la Ministra no le queda otra.

La basura va junta, Macri, Bendini y Bergoglio. Son de la misma raza y de la misma ralea. Son fascismo, son la vuelta de la dictadura. Son la dictadura misma.

Los tres representan la dictadura. Bendini, Bergoglio y Macri.
Hebe de Bonafini
Presidenta de la Asociación
Madres de Plaza de de Mayo

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση