GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άχρηστη χαρακτηρίζει τη συζήτηση στη Bουλή ο Καμμένος

Άχρηστη χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τη συζήτηση στη Βουλή για την ασφάλεια των πολιτών, που προκάλεσε η αξιωμα...


Άχρηστη χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τη συζήτηση στη Βουλή για την ασφάλεια των πολιτών, που προκάλεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.
Είναι μεγάλο έγκλημα να συζητάς σε μία ασφαλή χώρα θέματα ασφάλειας, και μάλιστα σε μία εποχή που αρχίζει ο τουρισμός, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην 3η ετήσια οικονομική διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών. Ο κ. Καμμένος κατέστησε δε σαφές ότι η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλή χώρα.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, με θέμα προκλήσεις για την ανάκαμψη, ο κ. Καμμένος τάχθηκε υπέρ προτάσεων της Ένωσης, αλλά το πρόβλημα -όπως σημείωσε- είναι η διαφθορά. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε εκδότες που έπαιρναν δάνεια 150-200 εκατομμύρια με εγγύηση έναν αμυγδαλεώνα στην Αίγινα, υπόγεια στην Καλλιθέα, και συμμορίες που ελέγχουν το ΣΔΟΕ και καταλογίζουν λάθος φόρους.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ στηρίζουν πρωτοβουλίες για χαμηλή φορολόγηση στα νησιά και σε αποκλειστικές βιομηχανικές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση