GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πραγματικοί υπονομευτές αποκαλύπτονται....

Από τον Μιχ. Καρχιμάκη. Ο π.κεντρικος τραπεζίτης ,αποκαλύπτει κατόπιν εορτής ομως,τους πραγματικούς ενόχους της καταστροφής της χώρας απο ...


Από τον Μιχ. Καρχιμάκη.
Ο π.κεντρικος τραπεζίτης ,αποκαλύπτει κατόπιν εορτής ομως,τους πραγματικούς ενόχους της καταστροφής της χώρας απο το 2004-2009.

Αποκαλύπτει οτι εγνωριζε απο το 2008 απο εκθεςη του Δ.Ν.Τ ποια ήταν η κατάσταση της οικονομίας, ενώ το 2009 λίγες μέρες πριν τις εκλογές έλεγε αλλα στον Παπανδρέου.

Μέχρι σημερα υπάρχει μια άτυπη ομερτά απο όλους όσους ήθελαν να απαλλάξουν τον πραγματικό υπαίτιο της καταστροφής και να τα φορτώσουν στον επικίνδυνο για τα συμφέροντα τους Γ. Παπανδρεου.

Η αλήθεια ομως κάθε μέρα που περνά κερδίζει έδαφος .

Οι πραγματικοί υπονομευτές της χώρας αποκαλύπτονται,

Και όσοι συγκάλυπταν τους υπονομευτές με τις εγκληματικές τους αποσιωπήσεις , αυτοαποκαλύπτονται.

Η ανάδειξη της αλήθειας έστω και με αυτο τον τροπο.

Έστω και μετά την κατάφορη αδικία σε βάρος όσων δεν είχαν την ευθύνη της οικονομικής καταστροφής,αποτελεί ,κυρίως στα μάτια του ελληνικού λαού την ηθική και πολιτική αποκατάσταση για αυτούς που πλήρωσαν πολιτικά,μέσα σε ένα αχαρτογράφητο τοπίο με αποκρύψεις και πλαστά οικονομικά στοιχεία ,χωρίς να ευθύνονται .

Αλλα ταυτόχρονα και μια πράξη εγκληματικής ανευθυνότητας για αυτούς που το απέκρυψαν και στην συνέχεια συνέβαλλαν με την ανοχή τους και οχι μόνο και στην αποδρομη με διάφορους τρόπους του τραπεζικού συστήματος και στην ανοχή διαφόρων ειδών φόροπαραβατών

4 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ γαμώ..το !
    Φορολογική Δήλωση 4.051.949,01 Ευρώπουλα !!!
    5/12/09

    Αυτό είναι το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας VETO 6/12/2009 , με βάση το οποίο ο κ.Προβόπουλος δήλωσε στην Εφορία κατά το έτος 2008....

    το Αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 Ευρωπουλακίων !!!

    Αυτή είναι η φτωχική Ελληνική πραγματικότητα... εν μέσω κρίσης.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος , Γιώργος Προβόπουλος, που κρατάει τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους, το 2006 πήρε και επιστροφή φόρου απο το Υπουργείο Οικονομικών.

    Τώρα, ο κύριος 4.051.949,01 ζεστά και μετρητά, προτείνει λύσεις, ζητώντας από τον λαό άγρια λιτότητα...για να βγούμε απο το αδιέξοδο!

    Aπό τα ανωτέρω εισοδήματα των 4.051.949 ευρώ, σχεδόν το 100%, αποτελούν αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά, τα οποία φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή ή δεν φορολογούνται καθόλου με βάση το Ελληνικό φορολογικό σύστημα.

    Και βέβαια, εμείς οι.... υπόλοιποι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες θυσίες για να βγάλουμε την χώρα απο το αδέξιοδο που την οδήγησαν οι... κατά καιρούς Εθνοσωτήρες Κυβερνήτες Μας !!!

    ΝΒράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλογοσκούφης
    Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω...

    Όχι πως περιμέναμε από έναν πρώην υπουργό Οικονομικών να γνωρίζει ένα από τα βασικότερα προβλήματα που υπάρχουν στο Υπουργείο του, αλλά είναι τουλάχιστον προκλητικό να δηλώνεις άγνοια όταν είσαι σε θέση κλειδί της κυβέρνησης.
    «Δεν ξέρω τίποτα» δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, μέσω γραπτού υπομνήματος που απέστειλε στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση του ελλείμματος του 2009.
    Ο κ. Αλογοσκούφης υποστηρίζει πως δεν έχει καμία ιδιαίτερη γνώση για τις συνθήκες εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του 2009 και τη διαμόρφωση του ελλείμματος για τη χρονιά εκείνη, καθώς η θητεία του τερματίστηκε στις 7 Ιανουαρίου του 2009.
    Παρ'όλα αυτά, πέταξε τα «καρφιά» του κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου, την οποία κατηγορεί ότι οδήγησε την Ελλάδα στην δίνη της κρίσης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Καραμανλή δεν φέρει καμιά ευθύνη, αφού είχε προεκλογικά προειδοποιήσει για τους επερχόμενους κινδύνους.
    ΣΧΟΛΙΟ Ν Βράχου: Οι λιποτάκτες της κυβέρνησς Καραμανλή συναγωνίζονται τον πρόεδρό τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας κορόιδευαν οι Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου...

    Γιούνκερ: Από το 2007 και '08 ανησυχούσαμε και πιέζαμε την κυβέρνηση...
    Δυο χρόνια πριν γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου είχε αρχίσει η κρίση."Ανησυχούσαμε και πιέζαμε την τότε κυβέρνηση να πάρει μέτρα" είπε ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.
    "Μας υπόσχονταν ότι θα πάρουν μέτρα, αλλά δεν το έκαναν, πρόσθεσε και...αναφέρθηκε στους τότε υπουργούς Οικονομικών Αλογοσκούφη και Παπαθανασίου. Αυτοί τους κορόιδευαν.
    Ενδιαφέρουσα και εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη...

    Ν Μαντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (…)Ποια ήταν η πρώτη φορά που ανησυχήσατε για το ελληνικό έλλειμμα και χρέος;
    =========================================================================
    Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

    Το 2006 ή το 2007 συζητούσαμε κάθε μήνα την κατάσταση στην Ελλάδα, γιατί ανησυχούσαμε πραγματικά. Πιέζαμε όλους τους Έλληνες ομολόγους μας να μας πουν την πραγματική αλήθεια επειδή σκεφτόμασταν ότι οι αριθμοί που μας δίνονται και οι προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης δεν ήταν ευθυγραμμισμένες με όσα σκεφτόμασταν. Και το 2009 η κατάσταση έγινε προφανής όταν πήρε την εξουσία η κυβέρνηση Παπανδρέου. Από εκείνη την στιγμή (η ελληνική κρίση) δεν είναι μηνιαία συζήτηση, αλλά καθημερινή.
    ΝΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση