GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Με ζεστές τις μηχανές παρά το πρωτάθλημα

Ο Σίλβα έχει την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να διατηρεί την ομάδα του σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή και με το Κύπελλο να έχει στα...


Ο Σίλβα έχει την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να διατηρεί την ομάδα του σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή και με το Κύπελλο να έχει σταματήσει, δίχως κανείς να γνωρίζει αν θα συνεχιστεί ή όχι. Παρόλα αυτά και με δεδομένο το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει τον τίτλο εδώ και καιρό, θα περίμενε κανείς μια φυσιολογική χαλάρωση από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που άλλες χρονιές τέτοια εποχή δεν βλεπόταν. Ο επαγγελματισμός που δείχνει ο Σίλβα όσο και οι ποδοσφαιριστές του, αντιμετωπίζοντας όλα τα ματς σοβαρά και δίχως να δίνουν δικαιώματα είναι ένα σημείο άξιο προσοχής.

Βέβαια η προοπτική της επανέναρξης του Κυπέλλου δεν έχει εξαλειφθεί. Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρξουν σημάδια χαλάρωσης και ατονίας στην ομάδα του. Έστω και αν τα παιχνίδια που δίνει είναι σαν αγγαρεία ο Ολυμπιακός διατηρείται σε καλή κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν πως κατανοούν απόλυτα πως όλοι κρίνονται μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως ο καθένας ακολουθεί κατά γράμμα τα καθήκοντα του. Αυτό είναι κάτι που πιστώνεται στον Πορτογάλο προπονητή.

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό είχε κι ένα ενδιαφέρον μεταγραφικής φύσεως αφού είχε ν’ αντιμετωπίσει τον Απόστολο Βέλλιο, ένα από τα ονόματα που θ’ απασχολήσουν από την εγχώρια αγορά και οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του. Βέβαια τα δείγματα του αγώνα αυτού από τον υψηλόσωμο φορ του «Γηραιού» δεν ήταν τέτοια που θα έκαναν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ξετρελαθούν και πολύ περισσότερο τον Σίλβα. Έτσι κι αλλιώς αυτή η περίοδος προς το κλείσιμο, δεν είναι η καλή του Βέλλιου στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, όποια συμπεράσματα έχει βγάλει για το αν θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του, τα έχει σχηματίσει εδώ και καιρό ο Σίλβα. Αν το σημερινό ματς ήταν κριτήριο για την απόκτηση ή μη του Βέλλιου, τότε δε νομίζω να ενθουσιάστηκε ο Πορτογάλος. Επιμένω όμως πως τα όποια συμπεράσματα έχουν βγει νωρίτερα.

Από εκεί και μετά ο Φορτούνης μοιάζει να μην σταματά πουθενά. Η ασίστ που βγάζει συστημένη στο κεφάλι του Ιντέγε, είναι εξαιρετικά δύσκολη και ακριβής κι έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αν αναλογιστεί κανείς πως την πρόλαβε οριακά πριν βγει έξω γυρίζοντας το σώμα του με εξαιρετικό τρόπο. Ο Ολυμπιακός κατά την προσφιλή του συνήθεια πήρε ένα ακόμα γκολ από στημένη φάση με το χτύπημα του Ντουρμάζ και είχε ένα εύκολο απόγευμα στο «Καυταντζόγλειο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση