GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Νεκρός σε χαντάκι από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε

Τη ζωή του έχασε ένα ηλικιωμένος άνδρας στην περιοχή Καψανιανά Κισσάμου. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από νωρίς το πρωί της Τετάρ...


Τη ζωή του έχασε ένα ηλικιωμένος άνδρας στην περιοχή Καψανιανά Κισσάμου. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όταν έφυγε από το σπίτι του. Οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν επέστρεφε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει προσπάθεια εντοπισμού του. 

Δυστυχώς, η αναζήτηση είχε τραγικό επίλογο, καθώς ο ηλικιωμένος βρέθηκε περίπου στις 22.00 απόψε το βράδυ, νεκρός σε χαντάκι στο οποίο είχε ανατραπεί το τρακτέρ που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί κάτω από το αγροτικό όχημα.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δυο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση