GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στα Ιωάννινα ήθελαν να επιστρέψουν στον Πειραιά

Περίπου στις τρεις τα ξημερώματα και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, 210 πρόσφυγες και μετανάστες δέχτηκαν να κατέβουν από τα λεωφορε...


Περίπου στις τρεις τα ξημερώματα και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, 210 πρόσφυγες και μετανάστες δέχτηκαν να κατέβουν από τα λεωφορεία και να μπουν στις σκηνές, στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά, στα Ιωάννινα.

Τέσσερα λεωφορεία έφτασαν στις 9:30 το βράδυ από τον Πειραιά και με την άφιξη άρχισαν οι διαμαρτυρίες των προσφύγων που ανάμεσα τους ήταν πολλοί με τραύματα στο κεφάλι από τις συμπλοκές που είχαν γίνει στο λιμάνι. Πολλοί υποστήριζαν πως οι οικογένειες κατά την επιβίβαση στα λεωφορεία, χωρίστηκαν και μεταφέρθηκαν στην Κυλλήνη.

Όταν είδαν τους δημοσιογράφους, φώναζαν πως δεν θέλουν να μείνουν, πως επιθυμούν να γυρίσουν στον Πειραιά και δήλωναν ότι δεν τους άρεσαν οι συνθήκες στο κέντρο, ενώ δεν ήταν λίγοι οι πρόσφυγες, οι οποίοι ήδη έχουν εγκατασταθεί εκεί, που τους προέτρεπαν να φύγουν. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση