GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα βλέμματα στραμμένα στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ

Κρίσιμη μέρα σημερινή για τα playoffs της Basket League με τους δεύτερους αγώνες της πρώτης φάσης σε δύο από τα ζευγάρια. Τα βλέμματα...


Κρίσιμη μέρα σημερινή για τα playoffs της Basket League με τους δεύτερους αγώνες της πρώτης φάσης σε δύο από τα ζευγάρια.

Τα βλέμματα συγκεντρώνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (20:00, Novasports 2), με τους Θεσσαλονικείς μετά το break του ΟΑΚΑ να έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά και την «Ένωση» να φιλοδοξεί να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο για να κριθούν όλα σε τρίτο παιχνίδι, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (18:45). Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση, που τον κράτησε εκτός από το πρώτο ματς, ωστόσο θα λείψει ο Απόλλωνας Τσόχλας που χειρουργήθηκε στον καρπό. Στον αντίποδα, ο Μαλίκ Χέρστον ακολούθησε μεν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Όσον αφορά στην προϊστορία, ο ΠΑΟΚ μετρά 24 νίκες, τις 15 ως γηπεδούχος, ενώ η ΑΕΚ έχει επικρατήσει 8 φορές εκτός έδρας. Στα playoffs πάντως είναι η τρίτη φορά που συναντώνται και η «Ένωση» έχει το πάνω χέρι με τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, δύο στα ημιτελικά του 1997 και ισάριθμες στα προημιτελικά του 2003. Φέτος η ΑΕΚ επικράτησε 65-53 στην πρεμιέρα, αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε στον δεύτερο γύρο με 79-75 ανατρέποντας διαφορά 24 πόντων (από το 15-39 στα μισά της δεύτερης περιόδου.

Στις 18:00 (Novasports 1) η Κηφισιά υποδέχεται στο «Ζηρίνειο» τον Άρη, που έχει αμφίβολο τον Τζαμέλ ΜακΛίν. Οι «κίτρινοι» έχουν σύμμαχο την παράδοση, μετρώντας έξι νίκες σε επτά ματς πρωταθλήματος, τις πέντε εξ αυτών διαδοχικές. Αν η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικρατήσει, το τρίτο ματς θα γίνει την Τετάρτη στο Nick Galis Hall.

Την Κυριακή (17:00) ο Ολυμπιακός με «προίκα» το άνετο 1-0 του ΣΕΦ δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο από την ομώνυμη ομάδα, ενώ τη Μεγάλη Δευτέρα (17:00) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό στο πρώτο ματς της σειράς, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να κάνει ντεμπούτο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση