GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ για τον Τσίπρα ο Γλέζος

Ηλίας Τσαμουργκέλης Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για επτά ημέρες και κινδύνεψε η ζωή του από λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπ...

Ηλίας Τσαμουργκέλης
Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για επτά ημέρες και κινδύνεψε η ζωή του από λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπως διηγήθηκε ο ίδιος, ήταν περιποιητικοί οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και του συμπαραστάθηκαν οι υπόλοιποι ασθενείς και οι επισκέπτες τους. Όπως συνέβαινε πάντα τον έπαιρναν τηλέφωνο οι εκάστοτε πρωθυπουργοί, διάφοροι υπουργοί και οι υπουργοί υγείας τον επισκέπτονταν με όλη την διοίκηση του νοσοκομείου. Η μόνη φορά που δεν τον πήρε κανένας από την κυβέρνηση Τσίπρα τηλέφωνο ούτε τον επισκέφτηκε κανένα κυβερνητικό στέλεχος είναι τώρα, όταν μέχρι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Γεννηματά επικοινώνησαν μαζί του για να του ευχηθούν.
Ο Τσίπρας αφού έκανε τη δουλειά του ανεβάζοντας τον να μιλήσει στην κεντρική εξέδρα σε κάθε προεκλογική περίοδο, δείχνοντας έτσι ότι τον στηρίζει πολιτικά το σύμβολο του αγώνα και της αντίστασης, τώρα δεν τον έχει ανάγκη και τον αγνόησε.
Αυτός είναι ο Τσίπρας και μπορείτε ελεύθερα να γράψετε τα μπινελίκια σας στο τοίχο μου διακοσμώντας τον.

3 σχόλια

  1. δυστυχως ειναι ενα ρεμαλι.
    οταν καποιος φιλα το χερι που τον ταϊζε και μετα το φτυνη ειναι αξιος της μοιρας του..
    θα ειθελα να τον συναντουσα απο κοντα να του δειξω πως εχει το παραμυθι ......
    ειναι ενα γλοιωδες υποκειμενο της κοινωνιας που ευχομαι να βγαλη το μεγαλο σπυρι και να μας αφηση χρονους ειναι ενα κολοπαιδο που νομιζει οτι θα κανη οτι θελει (και το εχει κανει) αλλα δεν γνωριζει οτι εχει πισω η αχλαδα την ουρα!!
    δεν ξερω αν θα προλαβη να ανεβει στο ελικοπτερο διαφυγης !! καλημερα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ‘’ΙΔΑΝΙΚΟΣ’’ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?

    Είναι άγνωστος ο Τσίπρας, ώστε να έχουμε και μερικές αμφιβολίες επιτυχίες , ή είναι ο γνωστός σε όλους μας γιος του χουντοσυνεργάτη πολυεκατομμυριούχου +Παύλου Τσίμα που μάθαμε τελευταία ότι θησαύρισε επί χούντας και δεν ξέρουν τι έχουν, και που ‘’έγινε’’ αριστερός κάνοντας, παρέα με τους ‘’άλλους’’ αριστερούς Αλαβάνους, οικονομικούς συνεργάτες των χουντικών ρασοφόρων?

    Είναι δηλαδή ο Αλέξης ένας νέος ‘’σωτήρας’’ που ασχολήθηκε με την πολιτική,
    επειδή κάποιοι(?) τον επέλεξαν λόγω χουντικής πατροφιλίας? Και το ερώτημα είναι: Μας έχει ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα, με βάση τα προβλήματα που έχουμε, τι ακριβώς σκοπεύει και τι ΜΠΟΡΕΙ(?) να επιτύχει?
    Οι ΑΝΕΡΓΟΙ, του Καραμανλή και του Παυλόπουλου
    είναι σχεδόν ένα εκατομμύριο (1.000.000.000) και δεν μπορούν να περιμένουν αν σε πέντε ΄η σε δέκα χρόνια, όσοι ζουν θα μπορέσουν να βρούν κάποια δουλειά, αφού τόσο η παραγωγή μας , όσο η ανάπτυξή μας βρίσκονται στα τελευταία σκαλοπάτια. Τι σκοπεύει να κάνει και τι ΜΠΟΡΕΙ(?) να κάνει ώστε να μειώσει την ανεργία και ειδικά των νέων?

    Ποιος ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος, που επέλεξε σχεδόν πραξικοπηματικά να επιβάλλει τον Τσίπρα στην ηγεσία του Σύριζα;
    Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
    Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κατσώνη , ο Παύλος Τσίπρας συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη ) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου, συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον
    μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

    Αυτό είναι ..το προσόν του Αλέξη, που αρκεί για να σώσει την Ελλάδα των παιδιών μας?

    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση