GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Άννυ -"Ενοχοποίησαν τον γιο μου" λέει ο πατέρας του Νικολάι

Τη δική του εκδοχή για την εμπλοκή του γιου του στη φρικτή δολοφονία της τετράχρονης Άννυ έδωσε ο πατέρας του Νικολάι ή Νίκι (Νασίφ Αχμέν...


Τη δική του εκδοχή για την εμπλοκή του γιου του στη φρικτή δολοφονία της τετράχρονης Άννυ έδωσε ο πατέρας του Νικολάι ή Νίκι (Νασίφ Αχμέντοφ), τονίζοντας ότι ο 31χρονος δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί. Ο πατέρας του κατηγορούμενου, που συνελήφθη στη Βουλγαρία πριν από περίπου δύο μήνες με διεθνές ένταλμα, υποστηρίζει ότι ο 27χρονος πατέρας-Χάνιμπαλ παγίδεψε τον γιο του.

«Η γυναίκα μου κι εγώ πιστεύουμε ότι ο Σάββας έβαλε το αίμα του γιου μου στο διαμέρισμα για να τον ενοχοποιήσει» είπε στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana live» και εξήγησε ότι δεν θα ήταν ανέφικτο, αφού ο Νίκι διέμενε για καιρό στο υπόγειο της Μ. Βόδα και θα μπορούσε ο Σάββας να έχει συλλέξει αίμα έπειτα από κάποιον μικροτραυματισμό του. Μάλιστα, ο πατέρας του 31χρονου επισημαίνει ότι ο Νικολάι είχε σώσει δύο φορές τη ζωή της Αννυ. «Τη μία ο Σάββας πήγε να την πνίξει στην μπανιέρα, γιατί έλεγε ότι ήταν κακό παιδί, και ο Νικολάι τον έσπρωξε, τυλίγοντας την Αννυ σε μια πετσέτα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι τη δεύτερη φορά τής γύρισε η γλώσσα.

Αντικρούοντας του ισχυρισμούς του Σάββα ότι ο φίλος του τον εκβίαζε για να μην αποκαλύψει στις Αρχές τι είχε συμβεί, ο πατέρας του Νίκι ισχυρίζεται ότι ο πατέρας και η μητέρα της Αννυ τού πρόσφεραν 5.000 ευρώ για να μη μιλήσει στην Αστυνομία: «Ήμουν μπροστά την ώρα που τον πήραν τηλέφωνο και, όταν ο γιος μου δεν υπέκυψε, ο Σάββας τού είπε: "Σου είπα ψέματα, δεν σκότωσα εγώ την Αννυ"». Αναφερόμενος στη νύχτα που το άτυχο αγγελούδι έχασε τη ζωή του, ο πατέρας του Νίκι υποστήριξε ότι ο γιος του βρισκόταν σε ξενοδοχείο.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση