GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι στα δέκα θύματα απάτης... ντρέπονται να το πουν στην αστυνομία

Έξι στους δέκα Αμερικανούς που έχουν πέσει θύματα οικονομικής απάτης παραδέχονται πως ποτέ δεν κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές, σ...


Έξι στους δέκα Αμερικανούς που έχουν πέσει θύματα οικονομικής απάτης παραδέχονται πως ποτέ δεν κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές, σύμφωνα με έρευνα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών. Ο λόγος; Το γεγονός ότι... ντρέπονται!

Σχεδόν το 40% των θυμάτων ανέφεραν ότι δεν κατήγγειλαν τα περιστατικά επειδή κατηγόρησαν τους εαυτούς τους γι΄αυτό που τους συνέβη, ενώ ένα 18% παραδέχθηκαν πως ντρέπονταν να ειδοποιήσουν την αστυνομία και άλλους για τα περιστατικά.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο συχνά τα θύματα απάτης είναι διστακτικά ως προς την καταγγελία της απάτης, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους, είναι το γεγονός ότι γνωρίζουν προσωπικά τον δράστη (σε ποσοστό 27%).

Σχεδόν ένας στους πέντε Αμερικανούς που έλαβαν μέρος στην έρευνα δήλωσε ότι έχει πέσει θύμα επενδυτικής απάτης κάποια στιγμή στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση