GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέρκελ ως... Σαλώμη χορεύει για τον Ερντογάν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το σκίτσο του Αυστριακού σκιτσογράφου Μπερντ Έρτλ, το οποίο απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μ...


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το σκίτσο του Αυστριακού σκιτσογράφου Μπερντ Έρτλ, το οποίο απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ως Σαλώμη να χορεύει μπροστά στον Τούρκο Πρόδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την κεφαλή του Γερμανού κωμικού Γιανς Μπέμερμαν επί πίνακι.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος δέχεται πυρ ομαδόν στο εσωτερικό της χώρας -αλλά και του κόμματός της- της για την απόφασή της να παρέπεμψει την υπόθεση του κωμικού Μπέμερμαν στους Γερμανούς εισαγγελείς, μην παρεμποδίζοντας την πιθανή δίωξή του.
Υπενθυμίζεται πως ο Τούρκος Πρόεδρος ζήτησε από τη Γερμανία να διώξει ποινικά τον κωμικό καταθέτοντας μάλιστα και μήνυση εναντίον του, εξαιτίας ενός σατιρικού ποιήματος που έγραψε για τον Ερντογάν, και το οποίο απήγγειλε μέσα από τη συχνότητα της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ZDF.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση