GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Νέα": Εταιρεία είχαν συστήσει οι Τσίπρας, Παππάς και Καραμάνος...

Εταιρεία που συνεστήθη το 2007, και λύθηκε στο τέλος του 2015, είχαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς και άλλο ένα αυτοδιοικητικό στέλεχο...

Εταιρεία που συνεστήθη το 2007, και λύθηκε στο τέλος του 2015, είχαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς και άλλο ένα αυτοδιοικητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (Χρήστος Καραμάνος) όπως αναφέρει την Τρίτη η εφημερίδα Τα Νέα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταβίβασε, σύμφωνα με την εφημερίδα, το μερίδιό του στην αδελφή του στις αρχές του 2010 λίγο αφότου εξελέγη βουλευτής, ωστόσο η συμμετοχή του δεν εμφανίζεται στα δημοσιοποιημένα πόθεν έσχες του.

Ο Νίκος Παππάς παρέμεινε και μετά την μετακόμιση του στο Μαξίμου. Η εταιρεία, με άγνωστη λοιπή δραστηριότητα, εμφανίζεται να έχει αποκτήσει ακίνητο στη Σέριφο.

1 σχόλιο

  1. Το απύθμενο θράσος ενός ακατάλληλου ‘’ΗΛΙΘΙΟΥ’’ …αριστερού

    Έτσι ‘’έκλεψαν’’ την ψήφο του λαού, υβρίζοντας, συκοφαντώντας και παραπληροφορώντας τον λαό.
    Σήμερα, κι αφού φτάσαμε στον πάτο, μας λένε ότι ‘’φταίει’’… ο ίσκιος τους που νομίζουν ότι είναι το μπόϊ τους, τώρα που έρχεται η ώρα που ο ήλιος χάνεται.
    Προκαλούσε ο Αλέξης , σύμφωνα με τις ‘’υποδείξεις’’ τόσο των εντός Πασόκ, όσο και εκείνων που ΗΔΗ είχαν σηκώσει άγκυρα, μόλις κατάλαβαν ότι οι νόμοι που ψήφιζε ο Παπανδρέου του ξεβράκωναν και κινδύνευαν να ακολουθήσουν τον..Άκη.
    Βλέπεις ! ο Παπανδρέου τηρούσε τις υποσχέσεις του και κτύπησε την διαπλοκή ακόμη και μέσα στο Πασοκ, αναγκάζοντας όλους να πράξουν το ίδιο.
    Δεν υπολόγισε προσωπικό ή πολιτικό κόστος, στην προσπάθεια για μια ευνομούμενη πολιτεία και ένα κράτος δικαίου.
    Έτσι όλοι αυτοί , η σάπια δομή της παραεξουσίας ‘’διπλάρωσε’’ τον Σύριζα και στήριξε τον Αλέξη, προδίδοντας τον Παπανδρέου και ελπίζοντας ότι ΔΕΝ(?) θα περάσουν από την εφορία…

    [[Τσίπρας: Καλώς ήρθατε κύριε Παπανδρέου, στη Βουλή των διεφθαρμένων ]]
    Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010.
    Ιδιαίτερα υψηλοί τόνοι επικράτησαν στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της Ώρας του Πρωθυπουργού και εν μέσω της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
    Μια αποστροφή του λόγου του κ. Τσίπρα όξυνε στο έπακρο τα πνεύματα.
    «Είχαμε καιρό να σας δούμε, κύριε πρωθυπουργέ, σας καλώς ορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο Κοινοβούλιο της διαφθοράς -κατά δήλωσή σας-» παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου.
    Μόνο και μόνο αυτή η φράση ανέβασε κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε σε πολύ έντονο ύφος λέγοντας: «Εγώ είπα ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε περήφανοι, αλλά πρέπει να φτιάξουμε θεσμούς που ελέγχουν τον παρασιτισμό και τη διαφθορά, γιατί υπάρχει διαφθορά. Έτσι χτυπάμε τη διαφθορά θεσμικά, δημοκρατικά, ανοικτά με τρόπους που ισχυροποιούν τους δημοκρατικούς μας θεσμούς».
    N Bράχος


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση