GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Όθωνας Μεταξάς αποκαλύπτει: Με έχουν φλερτάρει άνδρες

Ο Όθωνας Μεταξάς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό OK μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα και το φλερτ στη ζωή του. Διανύει μια ...


Ο Όθωνας Μεταξάς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό OK μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα και το φλερτ στη ζωή του.

Διανύει μια από τις πιο ήρεμες περιόδους στη ζωή του ενώ βρίσκεται σε μία σχέση που του παρέχει την επιθυμητή ισορροπία:

«Τις σχέσεις δεν τις αναζητάς, έρχονται και σε βρίσκουν», υποστηρίζει, ενώ αποκαλύπτει πως στη ζωή του μέχρι στιγμής έχει ερωτευτεί δύο φορές.

Η φύση του είναι ρομαντική:

«Στην πορεία της ζωής σημασία έχει μόνο να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Μόνο μέσα από μια σχέση μπορείς να το χτίσεις αυτό. Μέσα από την τριβή με ένας άνθρωπο σε βάθος χρόνου», δηλώνει.

Τα one night stand είναι αρκετά μακριά από τις πεποιθήσεις του, παρόλα αυτά δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κάνει.

«Όλη μου τη ζωή, κατά έναν μαγικό τρόπο, ήμουν σκεύος εκλογής, δηλαδή με επέλεγαν οι γυναίκες. Μου έδιναν το πράσινο φως και μετά τις διεκδικούσα εγώ, αλλά με αυτόν τον τρόπο αυτές με διάλεγαν. Ωστόσο, σε αυτή την εκλογή ανταποκρίνομαι με τον ρόλο του κυνηγού. Όμως, έχει συμβεί να μην πάρω το πράσινο φως και να διεκδικήσω τρώγοντας τα μούτρα μου», εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός.

Τέλος, αποκαλύπτει πως έχει βιώσει την ερωτική απόρριψη και μάλιστα όχι μια φορά, οι αποδοχές βέβαια ήταν πάντα περισσότερες ενώ τον έχουν φλερτάρει και... άντρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση