GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διάσημη του Χόλιγουντ που δήλωσε: Δεν ήξερα τι σημαίνει αγάπη...

Η λαμπερή ηθοποιός βρήκε την απόλυτη ισορροπία στο πλευρό του Μπέντζι Μάντεν και φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή του γάμου τους. ...


Η λαμπερή ηθοποιός βρήκε την απόλυτη ισορροπία στο πλευρό του Μπέντζι Μάντεν και φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή του γάμου τους.


Η 43χρονη Κάμερον Ντίαζ νιώθει πιο γοητευτική από ποτέ. Αντλεί φυσικά την αυτοπεποίθησή της από τον αγαπημένο της Μπέντζι Μάντεν, που εμφανίστηκε στη ζωή της την κατάλληλη στιγμή κάνοντάς τη να πιστέψει ξανά στον έρωτα.
«Πάντα μου έλεγαν πως όταν έρθει ο ιδανικός θα το καταλάβω, κι εγώ απορούσα. Τελικά όταν συμβαίνει το ξέρεις από την αρχή. Σκέφτεσαι αμέσως: “Εσύ είσαι ο σύζυγός μου”. Τίποτα δεν με απασχολεί τώρα που τον βρήκα. Δεν θυμάμαι καν το παρελθόν. Σαν να σβήστηκαν όλα, σαν να ήταν τα βήματα για να οδηγηθώ σε αυτόν. Αυτό σημαίνει πραγματική αγάπη και αφοσίωση» δήλωσε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση