GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του - ΒΙΝΤΕΟ

Για νέα αρχή την οποία σηματοδοτεί το 10 ο Συνέδριο της ΝΔ έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη ομιλία του με την οποία...


Για νέα αρχή την οποία σηματοδοτεί το 10ο Συνέδριο της ΝΔ έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη ομιλία του με την οποία έκλεισαν οι εργασίες του Συνεδρίου. Επεσήμανε ότι η νέα ιστορική αποστολή της ΝΔ είναι η ανόρθωση της Ελλάδας.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας την ως τη χειρότερη  της μεταπολίτευσης και κάνοντας λόγο για ανίκανους.

«Να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του. Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος μας» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «οι αντίπαλοι μας αντιλαμβάνονται ότι το ρολόι για την απομάκρυνσή τους από την εξουσία μετρά ανάποδα.»

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η παραίτηση της κυβέρνησης είναι σύσσωμη απαίτηση της αντιπολίτευσης και των πολιτών. «Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών ζητά λύτρωση από το ψέμα και την ανικανότητα. Απαιτεί να τελειώσει εδώ ο κατήφορος.» τόνισε μεταξύ άλλων. 

«Ο κ. Τσίπρας που έλεγε πως θα σκίσει το Μνημόνιο έφερε δύο δικά του σε λίγους μήνες. Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν μας ζητήθηκαν προληπτικά μέτρα. Αυτό λέγεται ρήτρα αναξιοπιστίας.» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Επεσήμανε ότι «καταθέσαμε προτάσεις που πηγαίνουν πολύ πιο πέρα από τα Μνημόνια. Μπορούμε εμείς να γράψουμε το δικό μας σχέδιο ανασυγκρότησης, με μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν κτήμα του λαού και δεν θα επιβάλλονται από τους δανειστές».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις μονάδικες, όπως τις χαρακτήρισε, καινοτομίες που θεσμοθέτησε η ΝΔ. «Θητεία στον πρόεδρο, μικρότερα όργανα, διαφάνεια, λογοδοσία στα μέλη μας, αξιολόγηση παντού. Θα είμαι ο πρώτος πρόεδρος της ΝΔ με ορισμένη θητεία που λήγει στις 10 Ιανουαρίου του 2021» επεσήμανε.

Τόνισε επίσης ότι «είχα δεσμευθεί ότι θα αλλάξουμε τη ΝΔ. Τίμησα την εντολή σας. Αλλάξαμε το κόμμα μας και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα.» 

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι μόνο μια νέα αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να αναλάβει το έργο της ανασυγκρότησης της χώρας καθώς και ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού ζητά λύτρωση από το ψέμα και την ανικανότητα. «Ζητά απεγνωσμένα οξυγόνο.» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αφήνουμε πίσω την κρίση και τα λάθη του χθες. Ξεκινάμε να χτίζουμε την Ελλάδα του 2021. Την περήφανη Ελλάδα της εθνικής αυτοπεποίθησης.» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Μην του δίνεται άλλες ΟΥΣΙΕΣ γιατί λέει όλο μαλακίες... Η πραγματικότητα που ζούμε και την οποία και πάλι το ίδιο σύστημα μας έφερε μέχρι εδώ, προσπαθεί να την χρησιμοποιήσει προς όφελός του!!!!!Με άλλα λόγια κάνει τον κινέζο μπροστά στα προβλήματα που δημιούργησε και τα ρίχνει στους άλλους λες και αυτή η χώρα έπεσε από τον ουρανό....

    Μπορείς να παραποιήσεις, μπορείς να διαστρεβλώσεις, μπορείς να την αποκρύψεις (το θηριώδες τρίγωνο, πολιτικοί, τράπεζες, ΜΜΕ γνωρίζει καλά τη βρώμικη δουλειά), μπορείς και τι δεν μπορείς...... Θαύματα μπορείς να κάνεις... Ένα μονάχα δεν μπορείς να κάνεις με την πραγματικότητα: να την επινοήσεις.... Δεν γίνεται να την επινοήσεις, δεν γίνεται να την εφεύρεις....

    Αυτό είναι η ΝΔ του Κυριάκο Μητσοτάκη μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται ΤΊΠΟΤΑ.... . Και γι αυτό καταφεύγει στην πεπατημένη των κενολογιών, των χειρονομιών στο πουθενά, στις ένδοξες μεγαλοστομίες που αδυνατούν να αποκρύψουν την ένδεια των αληθινών προτάσεων.... Εκτός κι αν αποτελούν πρόταση τα ουρλιαχτά για εκλογές και τα προσκλητήρια για (πλατιά κοινωνική συμφωνία αλήθειας) που απεύθυνε από του βήματος του συνεδρίου της ΝΔ ο αρχηγός Κυριάκος... ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ;;; ΔΗΛΑΔΉ ;; ΤΙ!!!!!εγερτήριο σάλπισμα του αρχηγού Κυριάκου να πάρουνε τις γυναίκες από τον Τσίπρα !!!!! Με άλλα λόγια στην κοσμάρα του....

    Γιατί η πραγματικότητα όπως και η ζωή είναι αλλού.... Είναι σκληρή με τη σκληρότητα που οι ίδιοι δημιούργησαν και εκμεταλλεύτηκαν.... Είναι οδυνηρή με την οδύνη που οι ίδιοι δημιούργησαν απομειώνοντας τόπο κι ανθρώπους..... Αλλά είναι η πραγματικότητα... Κι αυτό κανένας Κυριάκος και κανένα συνέδριο δεν μπορεί να το αλλάξει....Γιατί το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι ο εφιάλτης των πεπραγμένων τους.... Που κι αυτά στην πραγματικότητα ανήκουν.....

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΓΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση