GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρεμιέρα "Δεσποινίς Μαργαρίτα" στο Θέατρο Σοφούλη‏

Δεσποινίς Μαργαρίτα Πρεμιέρα Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 21.00 Οι Θεατρικές Παραγωγές ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Mi...

Δεσποινίς Μαργαρίτα Πρεμιέρα Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 21.00
Οι Θεατρικές Παραγωγές ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Miss Margarita” του Roberto Athayde, σε μετάφραση-διασκευή της Γαλήνης Αναστασούδη, στο Θέατρο Σοφούλη, για λίγες μόνο παραστάσεις.

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα παγκοσμίως. Μια δασκάλα, μια αίθουσα διδασκαλίας και το κοινό-μαθητές θα αποτελέσουν τον άξονα, γύρω από τον οποίο, θα περιστρέφονται έννοιες όπως η εξουσία , η χειραγώγηση, η ζωή, ο θάνατος, το σεξ και γενικότερες αλήθειες της ζωής. Ο λόγος του συγγραφέα, ορμητικός , σκληρός και ταυτόχρονα αληθινός, είναι πιο επίκαιρος από ποτέ, καθώς αναδεικνύει την προσπάθεια όλων να ασκήσουν έλεγχο στους συνανθρώπους τους.

Συντελεστές παράστασης:
Σκηνοθεσία-Διδασκαλία κειμένου: ANASTASIA
Σκηνικά: Χρήστος Γιουβιάνης
Χορογραφίες: Κώστας Καφαντάρης
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Miss Margarita: Αναστασία Αναστασούδη
Μαθήτρια: Χρύσα Παρασκευοπούλου

Παραστάσεις
Σάββατο 2,9,16,23 Απριλίου 2016 στις 9 μ.μ.
Κυριακή 3,10,17,24 Απριλίου 2016 στις 9 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ (κανονικό), 8€(μειωμένο)

Έκπτωση προσφέρεται με την επίδειξη αποκόμματος εισιτηρίου μέσου μαζικής μεταφοράς εντός 90 λεπτών από την επικύρωση του στο κανονικό εισιτήριο.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη
ΟΑΣΘ: Νο5 Στάση Βερβελίδη
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310423925 & www.theatrosofouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση