GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε άλλο σημείο του λιμανιού θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες

Σε άλλο σημείο του λιμανιού του Πειραιά αναμένεται να έχουν μεταφερθεί έως το βράδυ οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν σε σκηνές...


Σε άλλο σημείο του λιμανιού του Πειραιά αναμένεται να έχουν μεταφερθεί έως το βράδυ οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν σε σκηνές στον επιβατικό σταθμό της πύλης Ε3. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι αυτοί αναμένεται πιθανότατα αύριο να μετακινηθούν με λεωφορεία σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.
Το μεσημέρι οι τρεις γενικοί γραμματείς των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλειος Παπαδόπουλος, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος και Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ταφύλης, με τη βοήθεια εκπροσώπων μεταναστών στην Ελλάδα πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με τους πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στον χώρο.
Ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής ζήτησε νωρίτερα από τις τηλεοπτικές κάμερες να μην παραβρίσκονται στη σχετική ενημέρωση που θα γίνει προς τους πρόσφυγες.
Οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην πύλη Ε3, μαζί με τα παιδιά, πραγματοποιούν από τις 12:15 εκδήλωση διαμαρτυρίας αποκλείοντας την προβλήτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση